Mao aasta on pideva liikumise, ootamatuste ja saladuste aasta. Maoaastad on harva pingelised ja dünaamilised. Vaadake selle aasta sümbolit - Musta Vesimadu - ja võrrelge selle kahepaikse elulaadi igapäevase eluga, ja te mõistate kergesti, mida oodata aastal, mida valitseb Mao märk. Maos on varjatud aeglust, elutarkust, vastupidavust ja kannatlikkust. Astroloogide sõnul sobib 2013. aasta vaimseks tööks parmeini kui eelmine. Mao aastal tuleb pühenduda õppimisele, isiksuse arendamisele, otsida vastuseid keerulistele küsimustele.

Kuidas Mao aastat vastu võtta? Mida kanda?

Ilmselt huvitab see eelkõige naissoo esindajaid. Mida Mao aastat vastu võttes selga panna, mis värvid on olulised ja sobivad? Astroloogid soovitavad kanda kergest kangast liibuvaid rõivaid, soovitavalt mustriga, mis meenutaks ussinahka. Värvitoonidest peaks eelistama musta, tumesinist ja rohelist. Madu on eelkõige naiselik olevus, ta sümboliseerib saladuslikkust, ettearvamatust. Seepärast püüdkegi Mao aastat vastu võttes vastavalt välja näha - saladuslik meik, idamaises stiilis pikk, soovitavalt maosoomust meenutavate litritega kleit. Meik ja soeng peavad olema riietusega kooskõlas - seega erksad ja läikivad: omal kohal on värvilised salgud, kuldselt või hõbedaselt sädelevad juukselakid ja mis peamine - ei mingeid kotikesi, jalanõusid ega muid ussinahast aksessuaare. Aksessuaaridest soovitatakse kuldehteid.

Mida Mao aastal lauale anda?

Madu on teatavasti kiskja, nii et aastavahetusel sobivad lauale kindlasti liha- ja kalaroad. Madu sööb meeleldi küülikuid ja jäneseid, seepärast valmistage jänesepraad. Mao aasta on rikkuse, luksuse ja delikatesside aasta. Seepärast soovitame valmistada aastavahetuseks midagi erilist. Ärge peljake eksperimenteerimist - rõõmustage oma lähedasi.

Õnnelikku uut aastat!