Igal juhul leidis see lugu õnneliku lõpu tänu uuele vallavanemale ja MTÜ kiirele tegutsemisele. Hulk kulutatud närvirakke ja magamata öid tuli kirjutada siiski isiklikule kontole. Suurimaks õnnestumiseks peangi Võsu Rannaklubi väliste avatäidete vahetamise projekti edukat lõpetamist. Lisaks tuleb rõõmu tunda paljudest vahvatest üritustest, mis suuresti vabatahtlike, erinevate seltside ja Vihula vallavalitsuse toel klubis on toimunud: Noorte muusika suvepäev, paljud kontserdid, näitemängud, Vihula vallarahva lõikuspidu ja ka SOS kuuenda hooaja avaüritus, mis läks väga edukalt.

Usun, et saame uuel aastal kõike paremini teha. Paremini üritusi korraldada, vahvamaid tegusid välja mõelda ja teoks teha, paremini üksteisega suhelda, rohkem kaaskodakond­setega arvestada -üldse olla mõistvamad ning sõbralikumad.

Vaadates tagasi möödunud aastasse tänan ma kõiki häid inimesi ja kollektiive, tänu kellele Võsu Rannaklubis elu käib. Minu suurim kummardus ja lugupidamine Võsu Rahva Teatri väsimatule kollektiivile, MTÜ-le Nooruse Kaja ja rahvatantsu seltskonnale Rannamemmed Merike Teppe eestvedamisel. Suured tänud Valdek Kilgile ikka ja alati klubilistele abiks olemise eest ning Andres Trumanile noorte tegemistesse panustamise eest. Au ja kiitus kõigile Vihula valla seltsidele, kes on leidnud meie majja tee kas siis ürituste raames või proovide tegemiseks. Tänu teile kõigile on täna nii, nagu algselt mõeldud oli - Võsu Rannaklubi kuulub rahvale!

Kaunist aastavahetust ja palju mõnusaid kohtumisi uuel aastal!