Geograafiaõpetaja aga ei imesta suurepäraste tulemuste üle. Kui poiss võtab lahti maailmakaardi ja vastates küsimusele, miks ta seda uurib, et see on lihtsalt huvitav ja põnev, ei tohiks nüüd küll üllatunud olla.

Alvar tunnistas ka, et geograafia ei ole tegelikult ta lemmikaine. Eriliselt huvitab teda ajalugu ja just lähiajalugu, kõik alates 20. sajandist. Miks, sellele ta enam vastata ei osanud.

Vabal ajal poiss midagi erilist ei harrasta, vaid eelistab olla pigem nagu iga tavaline noor - aega veedab nii Internetiavarustes olles kui ka telerit vaadates, seda aga talvisel ajal. Suviselt soojade ja ilusate ilmadega, võib üheks tema väga heaks sõbraks nimetada jalgratast, millega tiirutada.

Kui iga inimese teadmised on teatava maani piiritletud, siis unistused on tavaliselt piirideta, nii ka Alvaril. Ta unistab et tal oleks pangakontol lõpmatuseni raha. Väga meeldiks talle ka võimalus omada kunagi isiklikku riiki. Need on unistused, millest ta rääkis. Ülejäänud soovib enda teada jätta, juhuks kui nende täitumist tõepoolest peaks vaja minema.

Meie soovime „Järeltulija" toimetusega Alvarile palju õnne ja häid teadmisi ka edaspidiseks!