Meeste turniiril peetud mängud on seni tulemustelt olnud suhteliselt kindlad. Võrdselt 3 punkti on kogunud koguni kolm võistkonda. Tulemusega 3:0 on lõpetanud esimese mängu VK Tõusev ja VK Kramp ning 3:1 oli Läätsed.com parem eelmise hooaja võitjast Neemeco/Taco expressist.

Naiste A-tugevusgrupi alagrupiturniiril on kindlalt mänginud Saaremaa naiskond, kes kahest mängust on võitnud mõlemad 3:0 ning taganud sellega kohustuslikud 6 punkti. Võrdselt Saaremaaga on kogunud 6 punkti ka TTÜ Dynamo/Särtsakad, kes oli tulemusega 3:0 paremad Eesti Maaülikoolist ja 3:1 Naiskonnast Peetri Sõbrad. Küll aga tulemusega 3:0 võitsid Peetri Sõbrad Sparta naiskonda. Tagasihoidlikult on alustanud eelmise (kümndenda) hooaja võitnud Ülenurme naiskond, kellel uue hooaja esimesel kohtumisel tuli 3:2 alla vanduda Sparta naiskonnale. Seega punktide jaotus võitjale 2p ja kaotajale 1p.

B-tugevusgrupp

Harjumaa

B-tugevusgrupis on Harjumaa kahe alagrupi hetke liidrid Kolga PK ning Haiba, kellel mõlemal võrdselt 6 punkti. A alagrupi teist kohta jagavad 5 punktiga Aruküla ja Ambla. Nende järel kohe 4 punktiga on võistkond Kiili SK 1.

B-alagrupis hoiavad teist kohta samuti võrdselt punktidega Keila VK/revalstone ning Saue. Arvestades punktide seisu on võistkonnad suhteliselt võrdsed ja edasipääsejad endiselt lahtised.

Tallinn

Põhjaregioon

Mehed:

A-alagrupi tabeliseis näitab kindlat liidri  Vanglateenistuse meeskonda 9 punktiga. Temale järgneb 6 punktiga VK Valts ning 5 punktiga VK Seltskond. Põnevust tekitab tõsiasi, et nimetatud meeskonnad pole veel omavahel kohtunud. B alagrupi tabeliseisu juhib 8 punktiga SEB ning võrdselt 6 punkti on FK Keskus ja C-Connect meeskondadel.

Ühtlast taset näitab aga C-alagrupp, kus hetkel kahe võiduga (6 punkti) on liider Retro2 ning 5 punktiga jagavad teist kohta KH Energia Konsult ja  VK Kramp M2.

Naised:

A-alagrupi kindel liider 6 punktiga on naiskond Kosmos. 5 punktiga järgneb VK Täht  ning 3 punkti on kogunud kahe mängu peale VK Kramp N1. Huvitav tõotab tulla B-alagrupi tabeli lõpp, kus hetkel kaks mängu on võitnud Kiili SK1 ja Keila VK ning jagavad esikohta 6 punktiga. C-grupi liider on 5 punktiga aga naiskond Server ning 3 punkti on nii Kolga PK´l, Kiili SK2´l ja VK Retro´l. Viimasena mainitul on siiski mängitud üks mäng konkurentidest vähem.

Lõuna regioon

Mehed:

Kindlasti on tegemist ühe põnevama alagrupiga, kus üheksast meeskonnast on hetke liidrid Eesti Pagar ja VK Sahkar 9 punktiga. Kuigi VK Sahkar on pidanud ühe kohtumise rohkem ja nende omavahelise mängu kaotajaks osutuse just VK Sahkar.

Naised:

Lõunaregiooni naiste alagrupis on mängitud pea kõigil 2 mängu ning head taset näitab Haaslava ja Võru valla naiskond, kes seni kahest mängust võitnud mõlemad. Seega 3 punkti mõlemal kogutud ja samuti võetud ka liidripositsioonid. 3 punkti on võrdselt koguni kolmel naiskonnal: Otepää, Premium 7/Salva Tartu U20 ja Põlva VK Volly.

Ida Regioon

Ida regiooni meeskondadel on peetud kõigil ainult üks kohtumine ja esimesed mängud on võitnud Põhjaranna VK/SK Energia Narva, Narva elektrijaamade spordiklubi ja VK Ida-Balti.

Edela regioon

Edela regiooni ühtlast taset näitab ka praegune tabeliseis kuigi kümne meeskonna kohtumistes on mängitud ainult 1-2 mängu. Sama arv punkte (5 punkti) on VK Tervis ja Cheers meeskondadel. 4 punkti on Sanok´il ja Tarvastul.

Lääne regioon

Naised:

Lääne regioonis on kaks viie naiskonnaga alagruppi ja üsna kindlalt on läinud ka seni peetud mängud. A-alagrupis Sauga ja OÜ Hiiu Teed on pidanud mõlemad 2 võidukat kohtumist ja hoiavad 6 punktiga liidrikohta. B-alagrupis ainsana kaks kohtumist pidanud Paide VK on mõlemad võitnud ning 6 punktiga esikohal. 3 punkti on ühe võiduga teeninud Kohila VK.

Mehed:

Lääne regiooni meeste alagrupist on peetud hetkel üks kohtumine ning tulemusega 3:1 oli võidukas Palivere SK, kes alistas Vanalinna kooli SK.

C-tugevusgrupp

Uus ja oodatud C-tugevusgrupp on toonud rohkelt osavõtjaid ning sedapuhku ka rohkelt kohtumisi.

Põhja regioon

Mehed:

A-grupis on peetud juba pooled kohtumised ning tabeliseis näitab liidrina KB Auto 2 meeskonda, kellel mängitud 3 kohtumist ja kogutud 8 punkti. Teisena järgneb Keila VK1, kellel on peetud 2 võidukat kohtumist.

Wilson 2 meeskond hoiab B-grupis kindlat liidrikohta 9 punktiga ja esikoht näib neil juba kindlustatud olevat.

C-alagrupis on tase ühtlasem. Hetkel on liider 5 punktiga WikiWorld ja tema kannul on kohe 4 punktiga Keila VK2.

Naised:

A-alagrupi moodustavad 4 tiimi ja kõik kohtumised on tänaseks ka peetud. Alagrupi võitjaks osutus VK Andekad 8 punktiga, Kiili3 naiskonna ees. Adduco naiskond 6 punktiga on B-grupi liider võites 2 seni peetud kohtumist tulemusega 3:0.  Pingelisemalt on oma 5 punkti kogunud VK Täht Harrastajad, kes tulemusega 3:2 ja 3:1 oli parem Mamba2/Spläsh ja Selver-Volley´st.

Lõuna regioon

Naised:

A-grupis on mängida jäänud ainult üks kohtumine, mis otsutab ka alagrupi võitja. Lähte 1 naiskonnal on hetkel mängida üks kohtumine ning nad hoiavad alagrupis teist kohta 5 punktiga. Abja/Halliste on mänginud oma kõik kolm kohtumist ning kogunud kokku 6 punkti.

B-grupis on mängitud kõik kohtumised ja ülekaaluka alagrupi võidu on teeninud Räpina SK, kogudes 3 võitu ja 9 punkti. 6 punkti ja alagrupi teine koht jääb Kongutale.

Mehed:

Kolme „satsiline" alagrupp on mängitud ja kindel alagrupi võit kuulub Rae Võrgutajatele. Temale järgneb 3 punktiga Käru meeskond.

Ida regioon

Mehed:

Ida regiooni alagrupi võidu on kindlsutanud kõik kohtumised tulemusega 3:0 võitnud Laekvere meeskond. 5 punkti ja alagrupi teine koht läheb JKHK VK´le ning temale järgneb 4 punktiga Kolga kool.

Punktideta on jäänud paraku meeskond Gladiators.

Lääne regioon

Mehed:

Alagrupi lõpptulemuseni on jäänud 2 kohtumist, kuid kindlust näitab Leisi KK meeskond, kellel kahest kohtumisest teenitud kindlad 6 punkti. Ainult ühe mängu pidanud Guwalda meeskond hoiab 3 punktiga teist kohta.

2012/2013 hooaja mängudel saab silma peal hoida meie Facebooki lehel Credit24 Rahvaliiga.

Lisainformatsiooni Credi24 Rahvaliiga osalemistingimuste ja registreerumise kohta leiab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehe aadressilt http://evf.ee/ või kirjutades informatsiooni saamiseks e-posti aadressile rahvaliiga@evf.ee.