Tunnustan kõiki oma tervisest hoolivaid vallakodanikke ning nimetan aktiivsemad - Annela Järvik, Heino Narusk, Aive Mauer, Maie Mäeotsa, Enel Maide, Airi Sinimets, Imbi Sinimets, Erna Vanakõrts, Kaja Säälits, Katrin Aavik, Maire Noormägi ja Rauno Kuus. Kiidusõnad ka tublidele võimlejatele. Tublimatele tervisepäevadest osavõtjatele jääb meeneks "Tervem ja tugevam Jõgevamaa" kujundusega T-särk.

Tänusõnad Annelale! Suur äitäh Maiule Jõgeva Maavalitsusest, kes koordineeris kogu projekti maakonna tasandil ning oli nõu ja jõuga alati abiks! Oma panuse andsid Puurmani Mõisa SA, vallavalitsus, raamatukogu, noortekeskus, gümnaasium, perearstikeskus, apteek, Saduküla Lasteaed- Algkool, Tartu Naeruklubi, Annika Kallasmaa, MTÜ Päikeserõõm, Kuremaa ujula ja päästeamet. Suur-suur aitäh teile!

Lisaks võttis vald osa ka puu- ja köögiviljakampaaniast „Sööme ära!", mille raames toimus praktiline õpituba. Oma huvi ja aktiivsust näitasime üles südamenädala tervisepäeval „Sinu sammud loevad" ja sügisesel tervisepäeval „Liigun õues, tervis põues!". Need projektid said rahastust Jõgeva Maavalitsuse eelarvest programmi „Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2012" vahenditest. Oma panuse andis Puurmani Vallavalitsus. Aitäh toetajatele, osalejatele ja tegijatele!

Tekib küsimus, mis saab edasi. Kindlasti jätkame tervisepäevade korraldamisega. Millises mahus ja kuidas - näitab aeg. Siinkohal üleskutse Sulle, Puurmani valla elanik. Tule ja räägi kaasa! Kõikidele vallaelanikele soovin tervisest pakatavat 2013. aastat! Hoolime endast ja oma lähedastest!