Eelmisel hooajal oli omavahel mõõtuvõtvaid võistkondi ligi 70. Aste klubis käis püsivalt koos 4 gruppi. Parima tulemuse saavutas meeskond nimega KAARMAASTE, kes jäi viimasel etapil toimunud Saare maakonna meistrivõistlustel võistkondlikus mälumängus jagama 17.-21. kohta.

Käesoleval aastal hakkavad mälumängu etapid toimuma teisipäeviti kella 17-22. Aste klubis toimub esimene etapp 15. jaanuaril algusega kell 18, aga kohale võib tulla ka juba varem - võistlusjuhendi ja muudatustega tutvuma.

Kokku toimub 5 etappi: 15.01, 29.01, 12.02, 26.02 ja 12.03. Viimase, märtsis toimuva mälumänguetapiga samaaegselt toimub ka Saaremaa Open, kuhu on oodatud ka need võistkonnad, kes varem pole osalenud.

Mälumängus osalemise tingimused on väga lihtsad: üritus on jätkuvalt mõeldud kõigile sõltumata erialast, elukohast, rahvusest, vanusest, soost või haridusest.

Võistkonnas võib olla kuni 4 liiget. Ühe võistkonna eest võib hooaja jooksul mälumängus osaleda 6 mängijat, kuid ühel etapil võib osaleda vaid 4 mängijat. Hooaja jooksul ei ole mängijal lubatud võistkonda vahetada. Igal võistkonnal peab olema nimi, mis koosneb maksimaalselt 12 tähemärgist.

Ürituse paremaks korraldamiseks palume Aste klubi võistkondadel registreeruda hiljemalt 14. jaanuaril e-mailil aste@kaarma.ee või telefonil 52 908 69.