Iga viie aasta tagant oli kindlasti väga põnev kohtuda oma koolikaaslastega, kes laia ilma rändama on läinud, meenutada koos õpetajatega meeleolukaid koolipäevi.

Siinkohal teen ettepaneku vilistlastele mitte oodata järgmist aastatepikkust kohtumist, vaid lüüa kaasa ka kooli igapäevaelus. Tore on, kui tuleksite külla jutustama lastele huvitavatest kogemustest oma erialal või põnevatest reisidest jne. Soovi korral võtke kooliga ühendust ja lepime kokku kohtumise. Olete teretulnud igal ajal.

Elu läheb aga kooliseinte vahel järjest põnevamaks. Rahvusvaheline Comeniuse projekt on hoo sisse saanud. Pärast esimest töökoosolekut Itaalias Saronnos, kus käisime koos muusikaõpetaja Reet Kangeriga, on tekkinud mitmeid uusi mõtteid, kuidas õpilaste vaba aega põnevamalt sisustada. Väga õpetlik oli ka külastada Itaalia laste koolitunde ja lasteaedu. Huvitav on võrrelda, kuidas oleme meie oma tööd korraldanud, mida saaks sõpradelt õppida, eeskujuks võtta. Oli ka asju, mis panid imestama, mis meie koolikorraldusest väga palju erines.

Järgmine töökoosolek toimub märtsikuus Hispaanias, kuhu sõidame lausa 5-liikmelise delegatsiooniga (kolm õpetajat ja kaks õpilast).

Tänan kõiki edukaid õppureid oma panuse eest II õppeveerandil!

Head tulemused sünnivad ikka tihedas koostöös  õpilaste, õpetajate, lastevanemate ja kooli pidajaga. Ja tulemused räägivad enda eest! Aitäh kõigile osapooltele!