Nii otsustasimegi moodustada vanaemade klubi, kus üks kord kuus kokku saada, et üheskoos lõbusalt aega veeta. Tegutseme alates 2012.aasta aprillist. Liikmeid on 16, kuid meie tegemistele võivad kaasa lüüa kõik soovijad. Võimaluste piires tähistame kahe kokkusaamise ajavahemikule jäävaid nime- ja sünnipäevi.

Meeldejäävaks kujunes meie vanima 80-aastase vanaema õnnitlus. Neil kokkusaamistel meenutame üheskoos läbikäidud eluetappe, vaatleme fotosid ja tunneme koos rõõmu tehtust. Suvel toimus piknik Tahkuranna mändide all, korraldasime mitmesuguseid võistlusmänge. Oli tore päev. Koju minnes oli tuju lõbus, keegi ei kurtnud vaeva ja valu vananenud liigestes.

Aktiivselt lõid vanaemad kaasa hapukurgi festivalil. Registreerisime osavõtjaid, korraldasime õnneloosi, kus kõik vanaemad tõid kolm omavalmistatud eset. Sügisel toimus ekskursioon Eestimaa kaunimatesse aedadesse. Oli võimalus osta istikuid. Saime toreda elamuse. Septembris meenutasime kohvitassi juures vanaemade, laste ja lastelaste kooliteid. Kaasa oli võetud palju fotosid, rääkisime naljakaid lugusid.

Oli tore ja meeldejääv päev. Väga huvitavateks ja kaasatõmbavateks on kujunenud salongiõhtud Tahku Tares, kus vanaemad on agaralt aidanud kaasa õhtu läbiviimisel.

Kord kuus kokkusaamine on vanaemadele alati oodatud päev.

Ühinege meiega, vanaemad!

Tahkuranna tegusad vanaemad