Ühtlasi tänas linnapea ka naaberlasteaedu - Taime, Sitsi ja Kellukese lasteaeda, kes võõrustasid Kolde lasteaia lapsi remondi ajal. „Nüüd saate tagasi olla oma majas, mõned vist ka esmakordselt. Head avastamist teile ja kiiret kodutunde tekkimist. Soovin teile imelist lasteaia aega, palju sõpru, toredaid ja sooje kasvatajaid ning mängulist lapsepõlve," ütles Savisaar.

Kolde lasteaias on rekonstrueeritud ja tänapäevaste nõuetega vastavusse viidud kogu hoone, sh tehnosüsteemid, köögid, rühmaruumid jne. Köögid on varustatud uute seadmetega ning kõik ruumid said uue sisustuse. Põhjalikult on korrastatud ka õueala ning rajatud uued mänguväljakud ja paigaldatud uued mänguvahendid.

Hoone asub miljööväärtuslikul alal ning seda arvestati renoveerimisel materjalide valikul ja konstruktsioonide paigaldamisel. Lasteaias on avatud viis rühma kokku 114 lapsele.

Lasteaia hoone andis Tallinna linn hoonestusõiguse alusel üürile K&L Arendus OÜ-le, kes tööd tellis ja korraldas. Ehitajaks oli Astlanda Ehitus OÜ.