11. detsembril käisid Luunja Keskkooli etlejad, solistid, neidude ansambel ja 1. klassi ning 2.-3. klassi rahvatantsijad Kastre Hooldekodus "Härmalõng" jõu­lukontserti andmas. Ettevõtmise algata­jaks on kooli T.O.R.E. rühm.

Aasta lõpus mahtus igasse päeva kuh­jaga vahvaid ettevõtmisi. Palju kii­dusõnu sai kuulda peale jõuluetendust „Kuri kuningatütar". Seekord osales jõuluetendusel rekordiline arv õpila­si, sest laval käisid mudilas-, laste- ja poistekoor, neidude ansambel, solistid, loovusringi „näitlejad", 1. klassi, 2.-3. klassi rahvatantsurühmad ja klaverik­lassi õpilased. Etenduse valmistasid lavaküpseks õpetajad: Eve Paap, Kristi Jaanus, Anneli Kann ja Evelin Adler.

Peagi oli jõulupidude aeg käes. Väga meeleoluka jõulupeo oli ette valmis­tanud 12. klass. Omapoolse panuse peo õnnestumisse lisasid kõik osalenud klassid. Lustiliseks kujune ka algklas­side jõulupidu, sest kõigil oli, millega Jõuluvana üllatada.

Viimastel koolipäevadel oli koolimaja magusat lõhna täis, sest 6. ja 11. klass valmistusid avama „Jõulukringli kohvi­kut". Koolimaja fuajee sai sootuks pidu­päevase väljanägemise. Õpetajate Mar­git Mõttuse ja Veera Annuse eestveda­misel loodi tõeliselt mõnus jõulumee­leolu kõigile! Väga hea ja läbimõeldud rollide jaotus pani need kaks klassi tegutsema nii, nagu oleks nad varemgi kohvikupidajatena tegutsenud. Mõnus oli aastalõpu tempot maha võtta ja nau­tida jõulumeeleolu „Jõulukringli kohvi­kus" hõrgutisi maitstes.

Viimane koolipäev oli igati kordaläinud ja eriline, seda oli tunda majas liikudes igal sammul. Lisaks „Jõulukringli koh­vikule" oli projekti „Vanem õde, vanem vend" raames toimumas rida töötuba­sid, kus suured ja väikesed üheskoos voolisid savist kujukesi, joonistasid kaarte, tegid klaasimaali, valmistasid trühvleid, õppisid marmortrükki ja mängisid mänge. Hea tujuga mindi vas­tu talvisele koolivaheajale, et taas rei­pana alustada juba uuel, 2013. aastal.