Koeru noorte võidud TV 10-olümpiastarti Järvamaa etapil

Mõlemad kavasolnud alad võitis uute Järvamaa C-vanuseklassi rekorditega Johanna Ilves (60 m jooks 8,08 ja teivashüpe 2.45). Samuti võitis kaks ala vanemate poiste seas Mehis Neem (60 m jooks 8,38 ja kaugushüpe 4.85). Nooremate poiste grupis võitis Elmar Braks kuulitõuke (7.73) ja oli kolmas 60 m jooksus. Teised kohad saavutasid Lishanna Ilves 60 m jooksus ja Kristjan Ilmjärv kuulitõukes ning kolmandat kohta oli väärt Elin Lõoke 60 m jooksus.

Koeru KK alustas TV 10-olümpiastarti vabariiklikku sarja edukalt

1. etapil Tartus oli edukaim Johanna Ilves vanemate tüdrukute 60 m jooksu esikohaga. Tema aeg 7,99 on Järvamaa C-vanuseklassi rekord ja TV 10-olümpiastarti kõigi aegade viies tulemus. Head tulemused on ka Lishanna Ilvese ja Mehis Neeme 12. kohad vanema grupi 60 m jooksus ja nooremate poiste kuulitõukes Kristjan Ilmjärve 13. koht ja Elmar Braksi 14. koht. Kogu võistkond esines oma võimete piiril ja ilma ebaõnnestumisteta. Tasuks väikeste koolide arvestuses kindel esikoht.

Koeru SK kergejõustiku 3-võistlus

Koeru SK jõuluvõistlused kergejõustiku 3-võistluses võitis Paul Aava Karl Gustav Alba ja Kairo Kluusti ees. Nooremate poiste arvestuses oli esimene Mehis Neem, teine Lennar Lehtmets ja kolmas Simmo Toomsalu. Tüdrukute esikolmikusse kuulusid Johanna Ilves, Lishanna Ilves ja Aliis Jürgen. Üksiktulemustest on esiletõstmist väärt Mehis Neeme kooli rekord C-vanuseklassi kõrgushüppes 1.56.

Toomas Aan

50. Martin Kleini mälestusvõistlused

Viljandis toimusid 1. detsembril 50. Martin Kleini mälestusvõistlused. Kohale olid tulnud ka meie lõunanaabrid Lätist. Koeru maadluspoisse oli võistlemas viis, kellest Valdi Jalast võistles täiskasvanute kehakaaludes, saavutades seal tubli teise koha.

Tulemused:
-26 kg: Oskar Tammi 9. koht
-29 kg: Oliver Koitmäe 8. koht
-35 kg: Elmar Braks 7. koht
-50 kg: Andri Matrov 8. koht
-66 kg: Valdi Jalast 2. koht

Jaak Tammik