Noored jäid tehtuga rohkem rahule kui Tapal. Eks nüüd oli väikene kogumustepagas juba varuks, aega oli rohkem ning multifilmid tulid pikemad.

Mõnede jaoks oli see aga täiesti uus kogemus. Kõigepealt anti osalejale kätte valged paberilehed, kuhu pidi joonistama filmis mängivad tegelaskujud. Kogu töö toimus samm-sammult: iga tegelaskuju väikseimgi liigutus joonistati eraldi paberile, seejärel pildistati joonistatu pilthaaval üles ja pandi juhendajate abiga vastava arvutiprogrammiga kokku ning lõpuks lisati heli.

Mõned tunnid tõsist tööd ja võiski asuda filme vaatama. Näpi noortelt valmis joonis- ja nukufilm. Ühe multifilmi teema oli juba eelnevalt valmis mõeldud, tegemise ajal lisandus sellele hulgaliselt uusi mõtteid, mida läbiviija aitas ellu viia. „Ise multikat teha on väga põnev, aga ka aega ja kannatust nõudev. Mitme tunni töö tulemusel valminud multifilm on vaid alla minuti pikkune," nentis Näpi noortekeskuse juhataja Sirle Pihlak. Samas andis see innustust teha ka oma noortekas multifilme, mida saab hiljem arvutiprogrammi abil kokku panna.

Tänaseks on paberile jõudnud juba esimene lühijoonisfilm.

Noorte arvates oli see hullult huvitav ja äge ettevõtmine. Oma silmaga sai näha, kuidas multifilmi tegemine ja kokkupanemine käib. Kogeti midagi õpetlikku ja omapärast, millega igapäevaelus kokku ei puututa.