Lumisel, libedal ja sulaga järjest pehmemaks muutunud rajal mahtusid meestest esikolmikusse üksnes meie lõunanaabrid, kusjuures esikohale tulnud Laimonis Skadinš läbis poole ööpäevaga 120,95 km! Meie mees Cris Poll jooksis eestlaste parimana 108,35 km, millise tulemusega sai ta neljanda koha.

Ka naistest võidutsesid lätlannad, kolmandaks tuli Eesti jooksja Mari Boikov, läbides 95,75 km. Naiste võitja Marta Zumberga läbis 105,2 km.

 „Võin seekordse võistlusega rahule jääda. Esikolmikust jäi paraku mõni kilomeeter puudu. Eestlaste omavaheline esikolmiku selgitamine kestis kuni lõpuni välja. Kui ma ei oleks paar tundi enne lõppu teada saanud, et esimene eestlane on vaid poole ringi kaugusel ees, siis oleksin ma ehk loobunud ja kõndima hakanud, jõud oli täiesti otsas.

Kuid eesjooksja koha teadasaamine motiveeris võimeid pingutama, sest võimalus oli ju antud. Pidin proovima. Tegin 11. jooksutunnil võib-olla isegi oma kõige kiiremad ringid.

Viimane tund möödus kannatades, sisendasin endale, et olen (eestlastest) esimene ja pean lõpuni vastu pidama. Eestlaste esikolmik jäi ultrajooksu mõistes väga tihedaks, - teine oli Sander Hannus (107,3 km) ja kolmas Rain Vellerind (105,2 km)," kommenteeris Cris Poll ülipingelist jooksu.

Ka võime siin ära märkida rõõmustava fakti, et Cris Poll pälvis 2012. aasta 24-tunni jooksu maailma juunioride klassis esikoha. Pärast taastumist jätkuvad meie kandi jooksja tavapärased treeningud.

Ultrajooksuga endale nime teinud Cris valmistub kevadiseks tiitlivõistluseks Hollandis, kus maikuus peetakse 24-tunni jooksu maailma- ja Euroopa meistrivõistlused ning on väga võimalik, et pannakse välja ka juunioride vanusegrupp.