Renoveeritud koolimajaga sai iga õpilane endale personaalse kapi, kuhu kooli tulles välisriided ja jalanõud jätta. Kui neljandate klasside jaoks on kapid piisavalt suured, siis nii seitsmenda kui ka kaheteistkümnenda klassi õpilased kurtsid, et spordikoti kappi mahutamisega on neil raskusi. Õppealajuhataja Airi Poomi sõnul on kapid küll natukene kitsad ja meenutavad ujulakappe, aga samas peaks see õpilasi distsiplineerima oma asju korrastama.

Kooli koridoridesse on paigutatud turvakaamerad, mis peaksid Poomi sõnul õpilaste käitumist distsiplineerima. Neljandate klasside õpilastes tekitavad turvakaamerad turvatunde. Nende arvates hoiab meil kõigil silma peal oma kabinetis istuv direktor. Kümnenda klassi õpilased leiavad kaamerate kõige suuremaks plussiks olevat selle, et asjade varguse korral on kohe näha, kes süüdi on.

Värvilahenduse valik koridorides tundub olevat igati õnnestunud. Eelmiste tuhmide ja masendust tekitavate värvide asemel on valitud seekord pastelsed toonid. Nooremad õpilased kurtsid, et teise korruse pruun ja kolmanda korruse lilla sein on liiga kurvad ning ent nägid lahendust koridori maalide või plakatite riputamise näol.

Üks suurimaid positiivseid külgi remonditud koolimajas on soojad klassiruumid. Kui enne langes külmadel ilmadel temperatuur klassides kohati alla 15 soojakraadi, siis tänavu on ka külmemate ilmadega olnud klassiruumid mõnusalt soojad.

Õpetajad on väga uhked, et saavad nüüd õpilasi ilusas õpikeskkonnas õpetada ning leiavad, et ka õpilased on rohkem motiveeritud õppima. Vanade kulunud tahvlite asemel on tellitud uued valged tahvlid, mis õpilastele väga meeldivad. Samuti on iga klass varustatud projektsiooniaparaatidega, mida paljud õpetajad õppetöös kasutavad.

Siiani on õpilased oma värskelt renoveeritud koolimaja kenasti hoidnud ning Airi Poom ütles: “Koolimaja näeb nii kena välja - ei teki hetkekski mõtet, et ei taha järgmine päev tööle minna.” Loodame, et ka õpilastel ei teki hetkekski mõtet, et ei taha järgmine päev kooli tulla.