Meenutame ka tegemisi laulurajal, sest hiljuti möödus kaks aastat päevast, mil meie valla tüdrukul õnnestus olla parim laululaps Eestis. Violeta Osula meenutab Laulukarusselli järgset aega. Ehk kuuleme-näeme teda kunagi ka endanimelist rolli G. Verdi "Traviatas" laulmas - oleks ju sümboolne küll.

Suuresammuedasionteinudka Looalevikustoiduainetegategelev ettevõte Kikas OÜ, kellele on nüüdsest ka välisturud avatud. Võibolla kuuleme peatselt ka ettevõtte laienemisplaanidest? K ülaliikumine vallas on omandamas uut mõõdet. Tallinna külje all toimetav MTÜ Iru Ämma Klubi on saavutamas märkimisväärset tulemust: lisaks külamaja ehituse nurgakivi asetamisele on ka edaspidised tulevikuplaanid neil suured. Oma tegemistest räägivad nad ise. Tutvustame ka teist küla-algatust - Parasmäe küla elanike ühise ettevõtmise tulemusel on valminud raamat „Parasmäe". Juba mitmes küla on iseseisvalt ja omaalgatuslikult kogu ajaloo ja möödunud tegemised raamatusse raiunud. Väike asi käes hoida, kuid suur tegu tulevastele põlvedele.

Kostivere kooli remont käib täie hooga ja kõigi valla koolide pilgud on mõistagi suunatud sügisesse kui oodata uute õpilaste saabumist. Toimuvatest eelkoolidest tulevastele õpilastele saate lugeda neljandalt leheküljelt. Eesseisvale kooliminekule tasub juba mõtlema hakata ja tulevaste koolikaaslaste ja kooliga harjumiseks on praegu just paras aeg.

Kõigile pealehakkamist ja usinat lugemist meie lehe seltsis neil järjest valgenevatel talveõhtutel!