Ürituse teine osa oli kaetud laudade taga soojas ja koduses õhkkonnas. Meile esinesid külalised poola ühendusest, ukraina ansamblist Žurba ja Paldiski naisteklubist. Värvirikkad rahvariided, kaasahaaravad esinemised ja lõbus uusaastaetendus ei jätnud kedagi ükskõikseks: külalised laulsid ja tantsisid kaasa ning plaksutasid. Ämari elanik Valeri Marienko esitas bajaanil vapustava popurrii vanadest lauludest. Pärast seda lauldi koos veel mitmeid kauneid laule ning õhtu lõpul ei tahtnud keegi ära minna. Me tahtsime luua oma külalistele südamliku õhkkonna ning see õnnestus.

Hea tunne on olnud, kui inimesed hiljem helistavad ja peo eest tänavad! Meiegi täname kõiki, kes võtsid meie kutsed vastu, aga ka heategevuslikul kontserdil osalenuid, täname oma toetajat Vasalemma Vallavalitsust.

See polnud esimene meie ühenduse seitsme tegutsemisaasta jooksul korraldatud üritus: oleme korraldanud lõikuspidusid, rahvusroogade päevi, meie valla elanike loomingu näitusi, jaani- ja vastlapäevi. Meil on sidemeid teiste rahvusühendustega. Kutsume neid endale külla ning külastame ka neid. Algsest 15 liikmest on ühendus kasvanud 46-liikmeliseks. Kahjuks on mõned meist igaveseks lahkunud, mõned aga ära sõitnud või ei jätku neil jõudu ühenduse tegemistes kaasa lüüa. Meid on jäänud vähemaks, kuid huvitavaid asju on nüüdseks rohkem. Kas soovite laulda, kududa, valmistada rahvusroogasid, valmistada nukkusid nukuteatri jaoks? Või äkki soovite ise esineda nukuteatris? Või soovite kohtuda huvitavate inimestega?

Kallid kaasmaalased, valla elanikud! Kutsume meie ühendusse aktiivseid, andekaid, algatusvõimelisi inimesi, kes soovivad säilitada rahvuslikke traditsioone ja käsitöid, kes tunnevad huvi teiste rahvaste elu ja kultuuri vastu, kes tahavad muuta meie valla elu huvitavamaks.

Tulge kohale, helistage, pakkuge ideid! Me ootame teid! Meie aadress: Aia 14, Rummu alevik, e-post: vvrselts@gmail.com; telefonid: 58051370 Mare, 5548457 Jelena. Tööpäevadel 10.00-15.00.