21.12.12 päeval rikkusid Roiu tanklas külastajate rahu ja avalikku korda kaks mootorsaani. Asjaolude väljaselgitamiseks alustati väärteomenetlust.

25.12.12 varahommikul teatati tulekahjust Ignase küla kortermajas. Kohalesaabunud päästjad likvideerisid tulekolde. Tulekahju tagajärjel hävis korteri sisustus. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud. Asjaolude väljaselgitamisega tegeleb päästeamet.

25.12.12 päeval leiti Koke külast tee äärest meesterahva surnukeha. Surnukeha saadeti kohtuarstlikule lahangule surmapõhjuste väljaselgitamiseks.

29.12.12 kella 23 ajal kutsuti politsei Ignase küla Pikamäe tee kortermajja, kus oli toimunud korteriukse lõhkumine. Kohapeal, asjaolude kontrollimisel selgus, et tahtlikku lõhkumist ei toimunud, lõhkumise asjaolud on selgitamisel.

30.12.12 avastati Ignase külast sõiduauto milles oli kaks jahirelva. Sõidukiomaniku ja tema kaaslase kontrollimisel selgus, et kummalgi mehel puudub relvaluba. Kinnipeetud mehed koos relvade ja sõiduautoga toimetati asjaolude väljaselgitamiseks politseisse.

08.01.13 avastati sissemurdmine Kriimani külas asuvasse maamajja, millest varastati metallesemeid. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus.

12.01.13 kutsuti politseipatrull Roiu alevikku Männi tänava kortermaja korterisse, kus korterivaldaja oli hädas juhututtavast kaaslasega, kellega ta eelnevalt alkoholi oli koos tarvitanud. Politsei selgitas välja mehe isiku ja toimetas meesterahva koju.

19.01.13 kella 02.00 ajal tekkisid erimeelsused alkoholi tarvitamise käigus Aadami küla kortermajas. Patrulli kohalesaabumise ajaks olid osapooled rahunenud ja leppinud, politsei abi enam ei vajatud.