Oli tore kuulda arvamusi ja seiku teistest riikidest just nimelt noore inimese silme läbi. Kuigi teema oli juba tuttav, kuulsime ka uusi ja huvitavaid fakte. Nimelt olid teemaks globaliseerumine ning erinevad konfliktid ja probleemid üle maailma.

Õpilasi oleks võinud isegi rohkem kaasata, sest siis oleks ka suurem arutelu tekkinud. Kahjuks ei julgenud õpilased just ise väga kaasa rääkida.

Loomulikult oli kõige toredam teha koomikseid. Ma ei pea ennast just kunstnikuks, aga koomiks tuli päris hästi välja. Õpilaste tööd olid väga erinevad ning väljendasid hästi maailma murekohti.

Kes kujutas olematut palka saavaid töölisi Hiinas, kes kujutas narrimist, kiusamist või hoopis looduse saastamist. Iga töö oli väga omanäoline.

Lõpp jõudis isegi liiga kiiresti kätte. Sellises stiilis õpitubasid võiks rohkem korraldada, sest õpilastele see meeldib ning aitab mõtted tavalisest koolipäevast eemale viia. Suur tänu korraldajatele! Töötoas osalenud õpilaste tehtud koomiksid asuvad õp Ene Holstingu klassiruumi seinal.