Puhasta ja tükelda kõik ained ja sega õli ja soolaga.

SPAGETIKOOK

125 g spagette, 1 muna, 1 dl piima, 100 g riivitud juustu, soola, pipart.
Kastmeks: 500 g purustatud tomateid, sibula ja küüslaugupulbrit, soola, pipart, õli.

Pane kastmeained potti ja lase tasakesi podiseda. Keeda spagetid ja nõruta. Nüüd sega kõik ained kokku , kalla ka spagetid ning sega hästi läbi. Kuumuta pannil õli ja aseta sinna peale pool segust, vajuta tasaseks. Raputa peale juust ja pane peale ülejäänud segu. Küpseta madalal kuumusel 8 minutit. Pööra koogile teine külg ning küpseta veel 8 minutit. Vala üle kastmega.

ÕUNAKOOK

125 g võid, 2 muna, 2 dl suhkrut, 1 dl piima, 4 dl jahu, 2 tl küpsetuspulbrit, 1 kg õunatükke, kaneeli.

Vahusta munakollased suhkruga, lisa toasoe piim, sulatatud või ja kuivained. Sega juurde õunatükid. Kalla taigna peale vahtu löödud munavalged ja sega õrnalt alt üles tõstes segamini. Kalla vormi ja küpseta 200 kraadi juures 30-40 minutit.

HEAD ISU!