Aprillikuus on teatavasti volbriöö ja ka hooldekodu majas ja õues jooksid ringi vahvad volbrinõiad lasteaiast, pakkudes vanadele lusti.

28. juunil tähistati hooldekodus Juuru valla vanima elaniku Natalja Asveidi 95. sünnipäeva. Teda olid õnnitlema olid tul­nud tema õelapsed ja tuttavad, samuti Juu­ru vallavanem Margus Jaanson ning val­la sotsiaal-ja lastekaitsespetsialist Maiu Kalmus. Sünnipäevalapse õepojal oli val­mistatud ka kena üllatuskink - ta oli kok­ku pannud pildiseeria Nataljast noorena koos tema õdedega ja ka muust tema lap­sepõlve ja koduga seonduvast.

Igal suvel käib hooldekodus esinemas Ervin Lillepea, kes oma lauludega paneb nii mõnegi vana jala kõpsuma, kaasa laul­ma ja toob ka rõõmupisara silma.

1. oktoobril tulid eakatele taas külla Juuru lasteaia lapsed, et eakate päeva pu­hul esineda laulude ja tantsudega. Igale memmele-taadile oli oma kätega valmis­tatud ka väike kaardike.

18. detsembril peeti hooldekodus jõu­lupidu, seekord olid taas külla kutsutud lasteaialapsed, kes andsid meeldejääva ja südamliku kontserdi. Loomulikult ei puu­dunud jõulupeolt ka jõuluvana, kellele olid pakkide jagamisel abiks väikesed pä­kapikud. Iga eakas sai kallistuse eest kommipaki, ka voodihaiged said jõulu­vanalt oma pakikese kätte. Vallavalitsu­sest tulnud külalistel tuli aga kingipaki lunastamiseks ka luuletust lugeda.

Jõulude ajal tegi sümpaatse kingituse ka Rapla Lions klubi, kinkides hoolde­kodule raamatuid.

Juuru Hooldekodu aasta lõpetas oma sooja esinemisega Juuru kiriku segakoor.

Hooldekodu juhatajal Merle Lemberil on hea meel kõigi esinejate üle, kes soo­vivad tulla eakate päevi rõõmsamaks te­gema.

Merle Lember soovib tänada Järlepa ja Juuru Lasteaia kasvatajaid ja lapsi, muu­sikaõpetajat Hellet ja Leelat, samuti häid päkapikke, kes jõuluks uue televiisori tõid ning kõiki teisi, kes hooldekodu tegemis­test on osa võtnud.