Credit24 Rahvaliiga Tervisturniiridele saab võistkondi registreerida internetikeskkonnas www.volley.ee. Turniirid toimuvad esialgsete plaanide kohaselt meeskondadele ja naiskondadele. Meeste arvestuses saavad osa võtta ka segavõistkonnad. Juhul kui segavõistkondi registreerub ühte piirkonda piisav hulk, korraldatakse neile eraldi turniir.  Iga võistkond võib turniirile registreerida kuni 12 mängijat.

Terviseturniirid on ühepäevased, paremusjärjestus selgitatakse välja nädalavahetustel erinevates Eesti paikades. Alagrupiturniiri toimumise koha ja aja lepib EVF eelnevalt kokku võistkondade esindajatega. Ühepäevased turniirid peetakse ajavahemikus 1. märts - 30. aprill 2013. Terviseturniiridel eraldi kohtunikke ei kasutata. Kohtuniku ja sekretäri ülesandeid täidavad regionaalse korraldaja poolt ettevalmistatud mängugraafiku alusel nende võistkondade esindajad, kes antud hetkel ei mängi.

Tervisturniiri juhendi leiab aadressilt www.volley.ee/terviseturniirid. Lisainformatsiooni Credit24 Rahvaliiga ja terviseturniiride kohta leiab ka Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehelt ja võrkpalliuudiste portaalist www.volley.ee.