Teede ja tänavate korrastamisele kulutas vald 200 000 eurot. Uue kruusakatte sai Kimmeli tee Jõekülas. Viiratsis said tolmuvabaks uuselamurajooni vanema osa tänavad ja osa Sõpruse tänavast. Sakala tänavale ehitati kõnnitee. Tolmuvabaks sai ka Kalmetu kooli ümbrus. Kivistiku tänava lõik Vana-Võidus tehakse sellel aastal uuesti, kuna tehtu ei vasta nõutule.

Riigi tellimusel lõpetati tööd Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee rekonstrueerimisel Tänassilmast Viljandini. Ehitati välja ka kergliiklustee Piimalt Viljandini. Teevalgustuse maksis vald omavahenditest.

Viiratsi alevikus lõpetati tugikodu mitmeid aastaid kestnud rekonstrueerimine. Raha kulus selleks kokku 480 000 eurot, millest 70 000 saadi MTÜ Võrtsjärve Ühendus kaudu LEADER programmist ja 410 000 valla eelarvest, sellest 330 000 on laen. Tugikodus on abivajajatele kahel korrusel kokku 21 tuba. Alumisel korrusel asuvad ruumid päevakeskusele ja saun. Vallavalitsuses käib töö käesoleva aasta eelarvega, mis tuleb jaanuari volikogus teisele lugemisele. Kuna midagi uut ei ole vallal enam ehitada, siis vabad vahendid on plaanis suunata teede-tänavate korrashoiule ja remondile.

Tänan vallarahvast, vallavolikogu, allasutusi, ametnikke ja kõiki teisi koostöö eest valla elu edendamisel.

Õnne ja kordaminekuid alanud aastal!