Türi valla parimaid ettevõtteid tunnustatakse 22. veebruaril Türi Kultuurimajas toimuval Eesti Vabariik 95 kontsert-aktusel "Hoidkem vaid ühte".
Türi Vallavalitsus kuulutas ettevõtluskonkursi välja 9. jaanuaril, nominente sai konkursile esitada vastavate ankeetide alusel 30. jaanuarini.

Konkursile laekunud ankeete kontrollis ja nende vastavust konkursi tingimustele kontrollis Türi Vallavalitsuse poolt moodustatud 9-liikmeline ajutine komisjon. Komisjoni kuulusid lisaks valla esindajatele ka kohalike ettevõtjate esindajad, Türi Talunike Liidu esindaja, Lõuna-Järvamaa Koostöökogu esindaja ning Türi Rahvalehe esindaja.

Komisjon tuvastas, et tähtaegselt oli konkursile laekunud kokku 360 ankeeti, millest 240 vastasid ka konkursi tingimustele. Ankeetide mittevastavaks tunnistamisel oli mitmeid põhjuseid: esitatud nominendid on maksuvõlglased või oma tegevuse lõpetanud või esitatud kandidaat ei ole ettevõtja (nt Türi Raamatukogud jms). Kõikide Türi valla ettevõtluskonkursi nominentidega saab tutvuda siin.