Esimesel aastal olin siiski vaid abijuhendaja, kuid enne seda juba aastaid ise kodutütar. Hetkel on noorkotkaid ja kodutütreid meie nimekirjas 42, kellest 25 on aktiivsed. Aastal 2012 oli rühma aktiivseim liige Triin Schaff rik, kes oli eeskujulik ja paistis silma abivalmidusega rühma tegevustes. Lisaks on Triinul oskus nakatada ja motiveerida rühma teisi liikmeid.

Minu kui rühmavanema aasta saavutuseks julgen lugeda vabatahtliku noortejuhi kursuse läbimist. Kursus andis juurde uusi teadmisi, mida põnevat ja harivat veel noortega peale hakata. Olles uurinud, milline oli rühmale meeldejäävaim üritus, sain teada, et nad tõstsid esile kursuse praktika raames toimunud köieharjutuse õppe.

Kui mõelda, mis rühmale kasuks on tulnud, siis nimetan kindlasti sügislaagrit, mis toimus meie oma gümnaasiumis. Seal tekkis noorte seas huvi organisatsiooni vastu ning sellega seoses liitusid rühmaga väga toredad noormehed ning nii mõnigi särasilme tüdruk.

Saavutuseks loeme, et tulime luureretkelt koju II kohaga; juunikuus 2012 toimus matkamäng Kamaris, kust saabusime III kohaga ning oleme ka erinevatest laagritest koju toonud isiklikke võite, seda peamiselt spordis. Alanud aasta eesmärgiks oleme Laiuse ja Tabivere rühmadega koos seadnud Jõgevamaa esindamise vabariiklikus Suurlaagris. Ei saa jätta tänamata lastevanemaid, kes on andnud suure panuse transpordiga. Et me jõuaksime laagritesse ning tagasi koju ka. Aitäh!

Kui Võrus tähistati Kodutütarde organisatsiooni 81. aastapäeva, sai Cärolin Aaviste peavanem Angelika Nariselt tänukirja. Ka minul endal oli au nimetatud kiitus saada. Meie rühma on alati oodatud uued liikmed, seega - kes soovib liituda Puurmani Julius Kuperjanovi nimelise rühmaga, siis uurige juba tegevatelt noortelt, kuidas seda teha!