Nagu Teie vallavanem ka avakõnes ütles, on see pidu tänuavaldus kõigile, kes osalevad maaelu edendamisel ja töökohtade loomisel. See pidu oligi, et ettevõtjad omavahel kohtuksid ja mõnusa õhtu veedaksid.

Nagu eestlastele kohane ei saanud pidu kohe vedama, ent hiljem oli kogu vaba pind tantsijaid täis. Suur tänu ansamblile Veskikivi, kellelt hiljem ka lisalugusid paluti. Tänan väga ka cateringi firmat Starest OÜ, kes hoolitses peolaua eest ja kaunistas saali.

Minu jaoks jäid sellest õhtust kõlama mitmed võimsad sümbolid. Esmalt väga lihtsate sõnadega südamesseminevad tänusõnad ettevõtjatele. Teisalt sõbramehelik ja tore meeleolu, mida kirjeldas ka ilutulestik. See oli ettevõtjate omavaheline üllatus meile. Kell 23.00 paluti külalisi pakast trotsida ja korraks õue tulla. Hoovis tervitas meid väga võimas ilutulestik. Ilutulestikku on raske mitte märgata ja saluudid lummavad ka neid, kes pauku kardavad. Veel üks meeldejääv esinemine oli meie valla vastvalitud vallavanema poolt. Kalev Kurs esitas Maarja-Magdaleena ansambliga paar mehist laulu.

Ühesõnaga - sellel õhtul märgati ja tänati neid, kes oma ettevõtlikkusega meie kõigi elu otsesemalt või kaudsemalt mõjutavad ja mul on üha enam heameel, et ma Laeva tööle sattusin. Tervitan ka kõiki Puurmani inimesi, kellega pidudel sõbraks oleme saanud ja kutsun teid ikka Laeva Kultuurimajja üritustele.

Mõned üritused Laevas:

16. veebruaril 12.00 toimub meil suur tõukekelgu ralli, algusega Laeva kultuurimaja juurest.

8. märtsil toimub meil suur Naistepäeva pidu.