Peeter Pihel, kes on üks tunnustatumaid Baltimaade peakokkasid ja juhib meeskonda, mis on võitnud juba neli aastat järjest Aasta Koka tiitli, kõneles noortele kokaametiga seonduvast, sellest, miks ja kuidas tema kunagi ameti kasuks otsustas ning mida kujutab endast töö tipprestoranis.

Neh on Pädaste mõisa hooajaline köök Tallinnas, kus töötab üks parimaid kokakunsti meeskondi Eestis. Neh ei ole ainuisikuliselt Peetri ehk ühe koka staarprojekt, vaid restorani teevad ainulaadseks meeskondlik meisterlikkus ning iga koka panus ja pühendumus.

Restorani köögis tutvustasid kokad noortele uuenduslikumaid ja põnevamaid abivahendeid, tooraineid ja koostisosi, mida maitsvate toitude valmistamiseks kasutatakse. Pärast teoreetilist poolt oli kõigil võimalus osa saada kulinaariaelamusest maitsvate lepalaastudega suitsutatud räimede, kohapeal küpsetatud leiva ja saia ning kitsepiimavahuga peedisupi näol.

Kokaringide tüdrukud jäid külastusega väga rahule ja soovivad sellistes tööelu tutvustavates tegevustes teinekordki osaleda.