Kasutame selleks Oti maja kõrval olevat parklat ja muretseme sinna ka lisalund. Lastel olgu kaasas kelgud ja pehmed mänguasjad - padjad, karud jne. Vanemate mureks jääb võtta kaasa punased mütsid, habemed ja soojad riided. Mängupeo mõte on aktiivne liikumine värskes õhus ja kaunid kostüümid.

Sellel aastal jätkame mängimist. Ehitame Oti parki lumelinna. Kõikidel sulailmapäevadel võite tulla Oti ahju juurde aega veetma ja lumelinna ehitama. Meil on aega terve veebruarikuu. ELVI ja mõned vanaemad on lubanud tublidele linnaehitajatele sealsamas ahju juures pannkooke küpsetada, ja muidugi pakkuda kookide juurde moosi.

Poisid, võtke isad kaasa, mõned tööd võivad päris rasked olla. Lumelinna avamisele, kui suured tööd juba tehtud, kutsume lasteaialapsed ja õpetame neile, kuidas lumelinnas käituda ja kauneid ehitisi tervena hoida. Võibolla saame isade abiga ka väikese liumäe teha. ANTSU poolt on avamisepeo muusika.

Hei, poisid ja tüdrukud, alustame kohe, kui tuleb värske lumi ja läheb sulale! Jälgige sündmuste käiku ja olge ka ise aktiivsed. Teated paneme Oti plankaiale.