Tagasivaadates läks perepühapäev väga hästi ja seda hoolimata heitlikust talveilmast ning kimbutavatest gripipisikutest.

Registreerimislehele sai kokku 20 osaleja nime. Kõige nooremad said kätt proovida põrandal pika paberi peale joonistades. Iga laps sai valmistada oma käe jälje järgi sõbrapäeva kaardi ja tualettpaberi rullist lille. Kõik meisterdatu oli võimalik koju kaasa võtta.

Rõõmuhõiskeid tõid kaasa mitmesugused liikumis- ja pallimängud. Emad-isad said omavahel juttu puhuda ning maitsvat teedkohvi nautida.

Perepühapäeva on plaanis korraldada iga kuu ühel pühapäeval. Järgmise korra tegevusi oleme juba planeerima asunud. Lisaks traditsioonilisele tegevusele (meisterdamine, mitmesugused mängud) saavad nii vanemad kui ka lapsed erinevaid ja lustlikke rekordeid purustama hakata.

Facebook'is on avatud kommuun Viru- Nigula= Õnn!, kuhu kuulub juba 151 liiget! Sinna kuuludes on võimalik avaldada oma arvamust ülesseatud teemade kohta, võimalik teha erinevaid ettepanekuid, kuidas ja mida võiks korraldada jne. Kommuuni ilmub info tagasiside olnud perepäevade - ning eesootavate koosviibimiste kohta. Eriti on oodatud ettepanekud ja mõtteavaldused selle kohta, kuidas muuta meie valla laste, noorte ning täiskasvanute vaba aja veetmise võimalusi mitmekesisemaks.

Tore, kui endast märku annaksid ka vabatahtlikud, kes oleksid nõus perepühapäevadel lastele vahvaid tegevusi pakkuma (õpetaksid uusi asju meisterdama vmt).

Aitäh Viru-Nigula vallavalitsusele, kes toetas meie vahvat ettevõtmist mitmesuguste joonistamis-meisterdamisasjadega .

Suured tänud ka Agu Lepistole, kes kinkis igale perele joonistamiskomplekti.

Tore, et on häid ettevõtjaid, eraisikuid ning toetajaid, kes hoolitsevad selle eest, et meie valla lastel oleks eesmärgistatud ja arendavaid tegevusi.