Pannjärvel ETV-Swedpanga noortesarjas M18 vanuseklassis saavutas Oliver Kask 10 km uisudistantsil tubli 4. koha. Sander Salusoo M14 vanuseklassis oli 10. Sprindietapil Tallinna Lauluväljakul võttis võidu Adeele Arnek N23 vanuseklassis. Siim Sander Pihu M16 klassis oli II, Romet Sutt M18 vanuses III koht. Kairit Paju N18 ning Marten Tasalain M13 vanuses saavutasid 5. koha.

Tahkuranna valla noored suusatajad Romet Sutt ja Kairit Paju esindasid 18.- 20. jaanuaril Eestit Põhjamaade noorte meistrivõistlusel Trondheimis Norras. Kairiti ja Rometi jõudmine meie kodustelt Jõulumäe radadelt Trondheimis peetud Põhjamaade meistrivõistlusele teeb heameelt ja annab motivatsiooni edaspidiseks ning positiivset eeskuju noorematele.

Noorematele suusatajatele on põnevustpakkuv kohalik Jõulumäe karikavõistluste sari, mis koosneb kuuest etapist. Külalisvõistlejaid on olnud ka Lätist.

Oma vanuseklassides on tublisid sõite teinud: N8 Getter Ennok ja Leandra Vaher, M8 Kaarup Kask ja Oliver Luik, N10 Merily Kopelmaa ja Kloria Pint, M10 Päär Suursild, Andre Savvest ja Andres Pihu, N12 Ethel Saarnak M12 Ranno Sutt N14 Keidi Tasalain, M14 Sander Salusoo, Marthen Tasalain, Evert Saarnak ja Henry Uibu, M16 Siim Sander Pihu M18 Romet Sutt, Oliver Kask ja Karl Jõumees.