Poole aasta jooksul on toimunud ka mitmesuguseid õppeainetega seotud võistlusi, kus õpilased on saanud oma oskusi ja teadmisi näidata.

Juba septembris osalesid Kristel Kiisler ja Endrik Tombak õpetaja Siret Pärteli juhendamisel Paides matemaatikavõistlusel „Südames matemaatika", kus Endrikul õnnestus saavutada peastarvutamises esikoht ja ülesannete lahendamisel viies koht.

Oktoobris osalesid 12. klassi õpilased televiktoriinis "Loodustark". Mälumängu võistkonda kuulusid Madis Bobrovski, Lisette Lehtmets ja Eliise Kõva. Õlekõrrena oli õpilastel kasutada õpetaja Aili Alatsei abi.

Jätkuvalt osaleti Järvamaa parima kaarditundja võistlustel, kust auhinnalise kolmanda koha tõi koju Mirjam Aan., keda juhendas õpetaja Malle Moora. Vene keele päeval osalesid Hannes Linno ja Franko Eskla. Neid juhendas õpetaja Merike Varik.

Inglise keele olümpiaad langes kahjuks tantsuetendusega samale päevale, mistõttu osalejate arv kannatas. Esindamisjulguse leidsid endas Maksim Kartševski, Steven Tihomirov ja Ain-Martin Kink, neid aitas olümpiaadiks valmistuda õpetaja Meeli Kerem.

Kunstiolümpiaadi esimeses voorus tuli valmistada töö teemal „Stiliseeritud loodus". Õpetaja Merike Ilvese juhendamisel pääsesid teise vooru edasi Märten- Johannes Mäesepp, Mirjam Aan, Maribel Rohesalu ja Silvi Arro.

Uuel aastal on ees ootamas mitmed aineolümpiaadid ja võistlused. Soovin edukat esinemist võimalikult paljudele õpilastele.