„Mess oli suur ja Eesti boks oli alati rahvast tulvil. Eesti boksis oli Looduskaare ja Vao külalistemaja reklaam Põhja-Eesti infolauas. Põhja-Eesti letist tunti rohkem huvi jalgratastega liikumise kohta Põhja- Eestis, mõisate ning väikesadamate osas, samuti oli huvi kämpingute vastu. Number üks trükis oli Põhja-Eesti loodustrükis koos vaatamisväärsustega. Kõik soomekeelsed trükised said otsa, samuti Looduskaare ja Järvamaa omad. Kuna huvi just loodusturismi osas oli suur, loodame, et jõuavad ka meie Looduskaare radadele külastajad Soomest."

Kaisa Parm, Vao külalistemaja turundusassistent- administraator leidis peale messil käimist, et mess kui selline on väga hea sündmus, kus saab noppida suurepäraseid ideid enda ettevõtte turustamiseks.

 „Nägime erinevad esitlusi üle kogu maailma. Kuidas ja millega silma paista, oli sel messil rohkem kui küllaga. Nii saime külas käia Muumidel, Pipil ning selle suure messiplatsi ääres oli isegi bassein ülesehitatud.

Messil sai kogutud päris palju reklaammaterjali nii tarbeesemete kui trükiste näol.

Leian, et turismimessid nii kaugemal kui lähemal on suurepäraseks kohaks (turismi) ettevõtetele ja nende juhtidele heade ideede leidmispunktiks."

15.-17. veebruaril toimub Tallinnas messikeskuses Tourest 2013.