Tulemused:
-32 kg: Elmar Braks (Koeru) 2. koht
-55 kg: Kristen Lõoke (Koeru) 1. koht
-60 kg: Cen Trossmann (Koeru) 3. koht
-66 kg: Valdi Jalast (Koeru) 1. koht
-74 kg: Hans-Christian Ilves (Koeru) 7. koht

Jaak Tammik


Esimesed meistrimedalid

Johanna Ilves startis edukalt oma esimestel Eesti noorte meistrivõistlustel kergejõustikus. B-vanuseklassi talvistel meistrivõistlustel Tallinnas võitis ta kuldmedali nii 60 m jooksus (8,09) kui ka kaugushüppes (5.32).


Võit Järvamaa meistrivõistlustelt koroonas

Merilyn Ivask võitis Järvamaa meistrivõistlustel koroonas naiste üksikmängus esikoha. Meeste arvestuses oli Tõnu Maiste väärt hõbemedalit.


Edukad stardid Järvamaa noorte talvistel meistrivõistlustel kergejõustikus

Säreveres toimunud võistlustel saavutasid esikohti B-klassis Johanna Ilves (50 m jooksus, 50 m tõkkejooksus, paigalt kolmikhüppes, kõrgushüppes ja kuulitõukes), Janar Kulp (50 m jooksus ja 800 m jooksus) ja Mehis Neem (paigalt kolmikhüppes). A-klassis olid võidukad Joanna Jürgensohn (50 m tõkkejooksus ja kuulitõukes), Lennar Lehtmets (50 m jooksus) ja Andero Lipping (kõrgushüppes) ning Juunioride klassis Merilyn Ivask (50 m jooksus). Esikolmikusse jõudsid ka Lishanna Ilves, Aliis Jürgen, Ats Allika ja Rasmus-Andreas Roosioks.


Tulemusi Järvamaa TV 10-olümpiastarti sarja 2. Etapilt

Järvamaa TV 10-olümpiastarti sarja 2. etapil Türil võitsid nii Mehis Neem kui ka Johanna Ilves vanemas grupis kõik kolm kavas olnud ala. Mehise võidutulemused: 35m tõkkejooksus (5,7), kuulitõukes (11.25), kõrgushüppes (1.50). Johanna võidutulemused: 35m tõkkejooksus (5,8), kuulitõukes (10.93) ja kõrgushüppes (1.35). Nooremate tüdrukute võitis kõrgushüppe Kirke Grünmann (1.20). Esikolmikusse jõudsid ka Mark-Hubert Heil, Lishanna Ilves, Marek Koroljov, Elmar Braks, Kätlyn Tamm ja Kaisa Timm.

Toomas Aan