Samal, 2012.a. toimusid konkursid veevarustuse ja kanalisatsioonirajatiste ehitamiseks, puidust kõnniteede, treppide ja istekohtade valmistamiseks ning kõnniteede ehitamiseks ja haljastuse rajamiseks A.Hahni, Mere, Pargi ja Kiriku tänavatel.

21.01.2013.a alustati esimese hanke tulemusena Narva- Jõesuu rannaala veevarustuse ja kanalisatsiooni ehitustöödega - töövõtja on AS TERRAT. Veevarustusja kanalisatsioonitöid koos kaasnevate kaevetöödega teostatakse Pargi tn, Kiriku tn, A.Hahni tn ja Aia tn ristmikul.

Tööde kestvuseks on planeeritud 8 nädalat, seal hulgas Kiriku tänaval kuni 28 veebruarini, Pargi tänaval kuni 15 märtsini ja A.Hahni ja Aia ristmikul kuni 07 veebruarini.

Seoses kaevamistöödega muudetakse ajutiselt Aia tänava liikluskorraldust ja paigaldatakse uued ajutised liiklusmärgid. Muudetud liikluskorralduse skeemid avalikustatakse infotahvlil Narva- Jõesuu linnavalitsuse hoones ning linna kodulehel www. narva-joesuu.ee.

Nimetatud tööde käigus teostatakse tagasitäite (kaasa arvatud killustikalused), nende tänavate teekatete lõplik paigaldamine on planeeritud teostada kevadel sõltuvalt ilmastikutingimustest, teise lepingu raames. Kavas on alustada ka teiste projektijärgsete töödega, millest informeerime teid täiendavalt.

Tööde alustamise järgus on hanke „ Narva-Jõesuu rannaala puitteede, treppide ja istumiskohtade ehitustööd» raames tehtavad tööd, mille töövõtja on AS IRBISTERO. Sõlmitud on töövõtuleping hanke „ A.Hahni, Mere, Pargi ja Kiriku kõnniteede ehitusja haljastustööd « teostamiseks - töövõtja AS Lemminkäinen. On korraldatud hange «Narva- Jõesuu rannaala betoonmüüride ja -aedade rajamise ehitustööd».

Lähiajal kuulutatakse välja ka teised ehitus- ja ostuhanked. Kõik hanked on avalikud. Konkursside toimumise kohta saab teavet riigihangete registri kaudu ja linna kodulehelt internetis.

Vabandame kõigi elanike ja külaliste eest tekkivate ebamugavuste pärast.