Kaugushüppes proovisime küll samme paika saada, kuid eriti see ei õnnestunud. Tulemuseks tüdrukute C-vanuseklassis Elis Ehrlich 1. koht ja A-vanuseklassis Raili Soggar 7. koht ning poiste C-vanuseklassis Erich Koiva 7. koht. Hästi tuli välja kõrgushüpe, kus Elis Ehrlich sai 3. koha ja Raili Soggar 4. koha. Kuulitõukes saavutas tüdrukute Bvanuseklassis Teele Henn 4. koha.

24. jaanuaril osalesime Pärnus vabariiklikul osavama korvpalluri festivalil. Sellel aastal olime väljas kahe poiste võistkonnaga. Poisid olid tublid, sest ei kartnud minna välja ja võrrelda oma oskusi teistega. Nooremad poisid ju alles alustasid sellel aastal ja muidugi on raske konkureerida poistega, kes on juba algklassidest trenni teinud. Mõned harjutused ka õnnestusid, Taavet Muuga sai harjutuses "Suur kaheksa" ja "Tuld" 6. koha ning harjutuses "Süstik" 9. koha. Selles vanuseklassis osales 38 poissi. Kokkuvõttes jäi meie võistkond (Taavet Muuga, Kaspar Sasi, Egert Ehrlich ja Mario Saarna) 13. kohale (osales 18 võistkonda).

Vanemate poiste arvestuses sai Kevin Sammalkivi harjutuses "Tuld" 2. koha ja jagas harjutuses "Kohtadelt vise" 1.-2. kohta ning "Slaalom" 3.-4. kohta. Kokkuvõttes 6. koht. Slaalom tuligi meil kõige paremini välja, sest 5. koha sai Omar Jaar. Kokkuvõttes saavutasid vanemad poisid (Kevin Sammalkivi, Omar Jaar, Rein Linroos) võistkondlikult 11. koha. Koolide üldarvestuses jäime 14. kohale, osales 22 võistkonda.

Võistluste käigus jagati pidevalt infot võrdluseks varasemate rekorditega. Vastse-Kuuste poiste käes on siiani neli läbi aegade tulemust: harjutuses "Slaalom" 6.-7. klass poisid Mihkel Treimann ja sama harjutus 8.-9. klass poisid Danel Võsaste, harjutus "Süstik" 8.-9. klass Alvar Anthony Hämäläinen ja "Kolm tabamust" 6.-7. klass poisid Mihkel Treimann. Nende rekordid on nüüd püsinud juba mitu aastat ja siiani pole veel paremaid tulemusi tehtud.

6. veebruaril osalesime kolme poiste ja ühe tüdrukute võistkonnaga Põlva maakonna koolide 4.-5. klassi tüdrukute ja poiste saalikorvpalli 3 on 3 võistlustel. Pidime oma esialgseid võistkondi muutma, kuna oli nii vigastusi kui lihtsalt haigeks jäämist. Mängud toimusid korraga neljal väljakul ning tihti juhtus, et meil mängis mitu võistkonda korraga. Lapsed olid tublid, kuna said ilusti kokkulepitud mänguplaanidega hakkama.

Tüdrukutel tulid alguses järjest võidud, kaotus tuli vastu võtta tasavägises mängus Krootuse tüdrukutelt. Millegipärast ei paistnud meie tüdrukud vahepeal mängus nende tagant väljagi. Lihtsalt pikkus ja tugevus on nii erinevad. Teise koha mängus tuli tüdrukutel võidelda Põlva Ühisgümnaasiumi võistkonnaga. Tulemuseks vastaste 1-punktine võit nn äkksurmaga, st kui mäng lõppeb viigiga, siis mängitakse lihtsalt esimese korvini. Tüdrukute võistkonna tulemuseks tubli 3. koht. Osales 7 võistkonda.

Poisid olid jaotatud kolme alagruppi. Osales 13 võistkonda. Koostasin võistkonnad nii, et kõigil oleks võimalus oma oskusi proovile panna. Vastse-Kuuste 1 (Rasmus Roosi, Jaanek Sõdur, Karl Koiva ja Andreas Korju) said alagrupis 3. koha. Poisid mängisid väga vapralt ja võitlesid iga palli pärast, kuid pall ei läinud lihtsalt korvi. Pärast vahegruppide mänge sai nende lõpptulemuseks 9. koht.

Vastse-Kuuste 2 (Kevin Siim, Karl Kalm ja Ralf Malin) koosnes aasta-kaks noorematest mängijatest. Sellegipoolest mängisid nad väga asjalikult ja südikalt, saades oma alagrupis 2. koha. Vahegrupi mängudes läksid kahjuks kokku Vastse- Kuuste 2. ja 3. võistkond (Morten Saarna, Karl Sims ja Meelis Meriste). Mäng oli väga tasavägine ning lõppes viigiga 5:5. Nüüd mängiti esimese korvini. Selle viskasid Vastse- Kuuste 3 mängijad, kes läksid seega finaali. Lõpptulemuseks Vastse- Kuuste 2 võistkonnal 6. koht ja Vastse-Kuuste 3 võistkonnal 3. koht. Finaalis tuli alla vanduda Ahja suurtele poistele, kes olid meist nii vanemad kui suuremad. Teise koha mäng läks aga punkt-punktilt ja võib lihtsalt öelda, et oleks meie viimane vise tabanud, siis... (2. koht oli saadaval). Heameel on tõdeda, et meie alatine rivaal korvpallis Räpina Ühisgümnaasium jäi seekord tahapoole 5. kohale.
Vastse-Kuuste 1 võistkond

Vastse-Kuuste 2 võistkond

Vastse-Kuuste 3 võistkond