Teisipäev oli nohikupäev. Vastavalt noorte seas levinud arusaamale nohiklikkusest kanti põhiliselt viisakaid - soovitatavalt ruudulisi - triiksärke ja pükstele pandi peale traksid. Õpilastele korraldati viktoriine, et testida nende nohikuteadmisi. Lisaks toimusid veel nohkari-spordivõistlus, kus selgitasime välja parimad nohikud, ja keskendumismäng.

Kolmapäeval oli meil emopäev. Riietusime kõik emodeks - panime selga mustad või muudes süngetes toonides riided, värvisime silmad mustaks ja nägime üldse kurvad välja. Tegevused olid sümboolsed - väikesed emod otsisid entusiastlikult koolimajja poetatud murtud südameid, enim südameid kogunud õpilased said auhinna, seejärel oli emode joonistamise võistlus. Suuremad emod sulatasid lahti 3 jäätunud T-särki ja panid endale selga, hiljem kirjutasid usinasti emoluuletusi, millest parimate autorid said väikesed auhinnad.

Neljapäeval võis koolimajas kõikjal näha kirevatesse hilpudesse riietunud hipisid. Vahetundides mängisime lahedaid mänge ja laulsime koos kitarri saatel nagu ühed õiged hipid kunagi. Päev kujunes igati lahedaks ja rõõmsaks, õhkkond oli vastandina kolmapäevale hästi positiivne.

Reede lõpetas stiilinädala väga sobilikult värvilise ja lustlikuna. Päeva nimeks panimegi megavärviline päev, mis tähendas, et kõik olid selga pannud oma riidekapi kirevaimad riided ja kooli lisaks õpikutele ning vihikutele kaasa võtnud ka megahea tuju. Vahetundides mängisime peitust, korraldasime õhupallide täispuhumise ja õhupall ninal jooksmise võistluse, tegime inimpüramiide ning palju muud lõbusat.

Stiilinädal oli enamiku osalejate arvates väga tore ja kordaläinud ning avaldati soovi muuta see iga-aastaseks ürituseks.

Loviisa Mänd ja Regina Maslova
11.a klass