Lember märkis, et Vudila Hõbekalal autasustatakse kuut paremat individaalvõistlejat ja kolme võistkonda, samuti kuut kuni kuueteistkümne-aastast last ja noort ning kolme naist. "Tänavugi on parimale kalastajale auhinna välja pannud kohalik ettevõtte OÜ Lingalaid. Eriauhinnad on ka suurima kala püüdjale, stiilsemale kalastajale ja võistkonnale. Auhinnatavad on ka perepäeva raames toimuvad tegevused. Kõigi kalastajate ja sündmusel osalenute vahel loositakse ka sel aastal sõiduauto. Täpsed reeglid ja lisainfo on leitav meie kodulehel. Sel aastal saab esmakordselt osta soodsama pileti meie e-pileti keskkonnast. Mida rohkem inimesi seda võimalust kasutab, seda kiiremini sujub kindlasti kohapealne registreerimine ja muu sinna juurde kuuluv," märkis Vudila peremees.  

"Eelmisel aastal oli Vudila Hõbekalal üle 800 osaleja, kelledest siis ligikaudu 350 tegeles kalapüügiga. Ülejäänud võtsid osa teistest tegevustest. Ise arvame, et inimesi võiks sel aastal olla vähemalt samapalju ja sellise rahvahulga vastuvõtmiseks oleme sel korral kindlasti veelgi paremini valmis, " ütles Lember.

"Tänavu saavad kõik kohaletulijad uudistada ka meie uusimat suuratraktsiooni - suvehooajaks valmivat üle Vudila kõrguvat liumäge," lisas ta.