2008. aasta kevad tõi omaloomingulisele etendusele "Teisele poole" kaasa seni suurima tunnustusena kooliteatrite riigifestivali laureaadi tiitli. Olid ju need offikad ka seninähtutest kõige loovamad, samas teotahtelisemad ja kogenenumad, mitmed selle sündmuse järel hoopis koolist lahkumas ning seetõttu saadud tunnustus õigeaegne.

OFF-i vilistlaste jätkuv huvi koos teatri tegemise vastu tõi meid hiljemgi kokku. Sügistalv 2009 kulges vilistlasgrupile Betti Alveri luule ning inimese helgema ja süngema poole omavahelise võitluse või siis leppimise tähe all.

Näiteringi suurim eesmärk koolis ei saa kindlasti olla kõrged draamakunsti saavutused, vaid pigem laste ja noorte mõnus ning nauditav enesearendamine. Sihiks sotsiaalsed oskused, esinemisoskused, enesetunnetuse ja -regulatsiooni oskused. Seepärast võib üheks olulisemaks saavutuseks lugeda mitmete teatrilaagrite toimumise.

Aastal 2008 kohutavate ilmaolude tõttu Torma spordihoones alanud ning võrratus augustiöös Piiriojal Peipsi kaldal lõppenud Kalevipojateemaline Teatrikoja Suvi oli unustamatu kogemus. Suvi 2010 oma muistendite ja pärimuslugudega Vadil samuti. Ka talve- ja kevadvaheaja laagreid sai korraldatud.

Kui muidu tüüpilisteks kooliteatrite festivalideks etendusi valmistades kaigub kogu aeg kuklas võimalik