Igal aastal tunnustatakse kuni 15 inimest, igast maakonnast ühte. Tervisedendajate tunnustamise üritus hakkab toimuma veebruarikuus ja seda korraldab Sotsiaalministeerium, mis tähendab, et aasta jooksul on kõikidel aktiivsetel terviseedendajatel võimalus silma paista ja järgmise aasta alguses riiklik tunnustus vastu võtta.

Rapla maakonna tervisenõukogu esitas tunnustamiseks Kaiu valla tervisenõukogu esimehe ja valla spordinõuniku Aivo Sildvee.  Estonia talveaias oli Aivot õnnitlemas ka maavanem Tiit Leier, kes  rõhutas oma õnnitlussõnavõtus, kui oluline on  rahva tervisega tegelemine nii maavalitsuse kui omavalitsuse tasandil.

Aivo Sildvee on Rapla maakonna Spordiliidu juhatuse esimees 2008.aastast. Ta on  sellel mittetulunduslikul ametikohal maakonna spordielu arengusse aktiivselt panustanud. Aivo Sildvee on ka Eesti Olümpiaakadeemia Raplamaa koordinaator ja üldkogu liige ning Kaiu Spordiklubi juhatuse esimees.

Rapla maakonna esimene kohaliku omavalitsuse tasandi tervisenõukogu moodustati Kaiu vallas Aivo Sildvee eestvedamisel 2006. aasta septembris. Praeguseni on Aivo Sildvee olnud tervisenõukogu juht ja on tervisedendust entusiastlikult tähtsustanud nii oma valla kui ka maakonna tasandil. Kaiu vald on olnud üks eesrindlikumaid omavalitsusi tervisedenduses nii Raplamaal kui Eestis.

Aivo Sildvee on valla tervise- ja spordivaldkonna juhina läbi viinud Kaiu vallas mitmeid  suuremahulisi tervisedenduslikke projekte. Kaiu vallas koostati  terviseprofiil 2010. aasta alguses ja 2010.aastal esitas Kaiu vald Euroopa Sotsiaalfondi avatud taotlusvooru terviseprojekti, mis rahastati ühena vähestest projektidest Eestis ning mis viidi edukalt ellu 2011.aastal. Viimase kahe aasta tegemisteks on  tervisliku  eluviisi toetamise  projektid tööealisele elanikkonnale, nagu puu- ja köögiviljakampaania raames toimunud kokanduskursused pereemadele ning alkoholi liigtarvitamist ennetavad koolitused.

Kaiu vald võitis 2012.aastal üleriigilise puu- ja köögiviljakampaania konkursi „Sööme ära!", milles osales 12% valla elanikkonnast. Traditsiooniliseks on saanud aastast 2005 südamenädala kampaania korraldamine Kaiu vallas. Need üritused on populaarsed vallaelanike hulgas, samuti ka ülemaailmsed südamepäevad ja tervisevõtmes tähistatav rahvusvaheline eakate päev. 

Üheks populaarseks ja tervislikku toitumist propageerivaks ürituseks on olnud sügisandide näitus üleriigilise toitumiskampaania ajal, kus oli 2011.aastal näiteks  348 eksponaati. 

Aivo Sildvee eestvedamisel valmis 2010. aastal Kaiu valla terviserada, mis on aktiivselt kasutatav valla elanike poolt, samuti miniareena kohaliku kooli juures, võrkpalliväljakud ja mitmed teised spordirajatised.

Aivo korraldab Kaiu vallas aastaringselt erinevaid võistlusi, nende seas ka perespordipäevi. Kuimetsa karikaturniir võrkpallis ja  lumerajavõistlused sõiduautodele on tuntuse poolest ületanud Raplamaa piirid.  Poeg Taivo mälestuseks korraldab  Aivo korvpalliturniiri, mida on peetud 7 korda.

Aivo Sildvee on olnud Raplamaa Tervisedendaja 2011 nominent, Kaiu vald aga Raplamaa Tervisedendaja 2012 nominent.