Viiendat korda peetud maailmahariduse nädalasse tehti sissejuhatus tegelikult juba pisut varem, 23. jaanuaril, kui kooli näiteringi külastas Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli tudeng Jaanika Arum, kes rääkis nii siinsest kui ka Islandi teatrikoolist, kus ta lühikest aega vahetusüliõpilane oli.

28. jaanuaril oli „Vaata ja Muuda" filmipäev. Miks selline nimi? Aga seepärast, et sel korralgi toimus filmi vaatamine tänu portaalile maailmakool.ee ja Vaata ja Muuda dokfilmiklubile, kes varustas kooli harivate dokumentaalfilmidega. Nii said noorimad õpilased ülevaate muredest, mis Senegali kimbutavad - vaadati Aafrika laste animafilme, 4.-6. klass nägi Kambodžas valminud filmi, mis kajastas sealseid haridusprobleeme, 7.-9. klassid said üsna provokatiivse filmi osaliseks - koos Taani ajakirjanikuga rännati Elevandiluurannikule.

Vaatajad nägid, mis toimub tegelikult šokolaaditööstuse telgitagustes. Õhtul oli aga kooli auditoorium avatud kõigile filmihuvilistele - vaadati filmi „Koolitades maailma - valge mehe viimane koorem" ning seigeldi Himaalaja põhjanõlvadele uurimaks kaasaegse lääneliku kooli mõju traditsioonilistele ühiskondadele.

29. jaanuar kandis nime Taani päev, siis tegid koolile visiidi lektorid Taani Kultuuri Instituudist. Taani Kuningriigist rääkisid Anneli Pärlin ja Signe Bruun Thomsen. Külalised tutvustasid noorematele õpilastele Taanit ja Taani kuningakoda.  Koos joonistati Elevandiordenit, mis on Taanis oluline kuninganna poolt jagatav tunnustus.

4.-6. klass kuulas loengut Taani ja Eesti vahelistest sidemetest ajaloos ja tänapäeval, 7.-9. klassidele näitas Taanit läbi oma loengu „Multikultuurne Taani" taanlanna Signe.

30. jaanuargi osutus väga värvikaks, sest õpilastele sai osaks tutvumine Musta Mandri rahvarikkaima riigi Nigeeriaga. Katrina Helstein ja Jürgen Kristoffer Korstnik, kes vabatahtlikena Aafrika koolides tegutsesid, tõid osakese oma seiklustest ka Laulasmaa Kooli.

Õpilased said teada, mida tähendavad mõisted hawking, keke ja muudki põnevat meile nii kaugest maast. K. Helsteini ja J. K. Korstniku näitus Nigeeriast kaunistab praeguseni kooli teist korrust ja kõik huvilised on teretulnud seda vaatama.

31. jaanuar kandis nime Teadmiste päev, sest aset leidis ülekooliline raadioviktoriin „Kas tunned maailma". Võistlesid 6.-9. klassi õpilased, väiksemad said kuulata ja koos õpetajaga nuputada ning kuuldud küsimuste-vastuste üle arutleda. Taiplikumaks klassiks osutus 8. klass, keda üllatas kringliga kooli hea koostööpartner Laulasmaa SPA.

Maailmahariduse nädala kulminatsiooniks sai kohtumine sugulasrahvastega. Külas käisid kooliõpetaja ja laulja Anna Mishina Marimaalt ning Juho ja Anu Väliaho, kes töötasid 20 aastat Venemaal, samuti maride maal ning viibisid sageli teistegi sugulasrahvaste juures.

Õpilastele räägiti sellest, kuidas mari, udmurdi, komi, mordva ja tatari lapsed koolis käivad, milliseid laule laulavad ja tantse tantsivad. Kaasa toodi ka väike käsitöö ja raamatute näitus.

Maailmahariduse nädal osutus haaravaks ning heaks vahelduseks igapäevastele õppetundidele.