Eriliselt tugeva aplausi teenisid noorterühmad ja muidugi segarühm Lätist. Pidu jätkus ansambli „Parvepoisid“ pilli järgi. Tore, kui ühises tantsuringis rokkisid nii teismelised poisid kui ka tädike, kel aastaid natuke alla saja nagu ta ise ütles.

15. veebruaril andis mõnusa kontserdielamuse Kihnu Virve nn. fänniklubi ehk meie „Lõbusad lesed“. Ehe naer, lustakad lood ja need laulud südamest südamesse. Jätkuks meil kõigil kasvõi natuke sellist elujaatust ja positiivset suhtumist ümbritsevasse, oleks maailm poole päikeselisem.

16. veebruar ja linetantsurühm „Oikuimaru“ tõmbas purjed masti ja seilas Uue-Antslasse stiilikale Merepeole. Tuldi kohale Sakust ja Nõost, Tartust ja veel paljudest kohtadest. Eesmärk kõigil sama, õppida uusi tantse ja korrata juba unustusehõlma vajunuid, ikka õpetaja Merle eestvedamisel ja taganttõukamisel. Ning veel noorte poolt korraldatud ja natuke meie toetatud üle valla vastlapäev.

17. veebruar ning MARATON. See on üritus, mis on lihtsalt imeliselt vahva, nii toitlustajate laua taga kui ka sõitjate poole pealt. Kokkuvõtvalt on Palu punktis aastate jooksul sündinud maratonihüüdlause – „Jõujook topsi sees, hapukurgid soolavees, rosinad kukli sees, väsimus jalgades, maraton südames.“ Ja nii ongi!

... mina leidsin ja sina leidsid, kes hooletu, jääb ilma.

Toredaid otsimisi, leidmisi ja taaskohtumisi!