Ka elamistingimused paranesid. 43 meie klienti asusid elama AS Hoolekandeteenuste poolt ehitatud uutesse küladesse, kus on 6-7 majakest ja igas majakeses 10 klienti, igal oma tuba.

Eelmisel aastal avati selliseid külasid 6 - Karula, Uuemõisa, Tapa, Kehra, Vändra ja Sinimäe. Sel aastal valmivad uued - Tõrva, Kodijärve, Vääna-Viti ja Türi.

Ka Koluveres saame parandada elamistingimusi. Kui eelmise aasta alguses oli meil veel 203 klienti, siis nüüd jääb meile 170. Üks elumaja jäi päris tühjaks, kuna lõpetati kahe teenuse osutamine. Ära läks ligi 50 klienti.

Nüüd saame kahe maja elanikud paigutada kolme majja. Nii saavad nad elada üksi või kahekesi tubades.

Tore on tõdeda, et ka sel aastal on ees ootamas suured remonditööd. Kuuldavasti vahetatakse ära klientide elumajade aknad ja rekonstrueeritakse kütte- ja ventilatsioonisüsteemid.

Sellised muutused toovad palju rõõmu nii klientidele kui ka töötajatele, sest paranevad ka töötingimused. Rõõmudega kaasa käivad ka mured.

Nii ka meil. Seoses klientide vähenemisega tuli vähendada ka töötajate koosseisu. Töösuhe lõpetati eeskätt nendega, kes ei oma keskharidust kuna see on meie töötajate puhul nõudeks, lisaks sinna juurde erialased täiendkoolitused.

Lõpetuseks tahan tänada kõiki meie tublisid töötajaid, kes kõik need muutused on rõõmsalt üle elanud.