Kõigile osalejatele jagati Erika Matvei ja Rita Saviiri abiga hernesuppi ning vastlakukleid koos kuuma teega. Vastlapäeva korraldasid Viive, Mai ja Peep. Abilisteks olid Anne ja Jaanus Tuulik, Edgar Jõevee ja Tanel Valk.

Liulaskmises seekord parimaid ei selgitatud, kuid lapsed said sellegipoolest mäenõlval lustida mitmesuguste sõiduvahenditega. Kirsaviskes võisteldi neljas grupis. Lapsed said kõik võrdse auhinnalise koha, kuid täiskasvanutest olid naiste arvestuses parimad Tuuli Rätsep, Kadri Jõeste ja Kertu Reimann ning meestest Egert Leht, Keit Jõgisalu ja Margus Neggo.

Jäärajasõidus osales kolm nais- ja kaksteist meesvõistlejat, neist parimad olid Kertu Reimann, Tiina Pehtla ja Kadri Jõeste ning Jakob Jõgisalu, Tanel Valk ja Keit Jõgisalu.

Huvitav ala oli vibulaskesuusatamine, kus leidus üheksa julget proovijat. Parimad nende hulgas olid Anne-Liis Maasing, Kevin Krõmm, Marten Jõevee ja Jaanus Tuulik. Vapralt sõitsid veel Markus Aavekukk ja Kalev Sootalu.

Päev läks igati korda! Kui rahvast on osalemas palju, siis on see organiseerijatele suurim tänu! Tänan kõigi korraldajate nimel toetavat vallavalitsust ja osalejaid ning kõiki abilisi.