Korraldustoimkonnas olid põhilöögijõuna Viive Karnau, Mai ja Peep Jõevee. Võrreldes varasemate meie poolt korraldatud suurvõistlustega oli vallaametnike abi seekord väga tuntav. Vallavanem Jüri Ott koos abivallavanema Heikki Salmiga hoidsid meie tegemistel silma peal ning olid nõu ja jõuga abiks. Mängude ajal olid tegevad Tiina Gill, Jaan Rajaste ning Aare Lauren. Riina Leidsalu, Õnnela Palmiste, Kaido Saul, Marek Topper, Ergo Paat, Edgar Jõevee, Heli Altmäe, Erika Matvei, Aivar Loose, Sandra Pärnpuu, Loit Lepalaan, Merili Salumaa, Kaija Ilau ja Sandra Laanjõe olid abiks mängude läbiviimisel.

Lauatennis peeti nädal varem Haapsalus, kus meie valda esindasid Johanna Leht, Mart ja Aleks Vaarpu. Päev varem toimusid võrkpallivõistlused, mille alagruppide mängud leidsid aset Palivere ja Risti võimlas. Võrkpallis oli Kullamaa võistkond tubli saavutades II koha. Võistkonda kuulusid Tuuli Rätsep, Kristina Matvei, Maarja Jõevee, Regina Kändla, Madis Jõgisalu, Tenno Laanemets, Maanus Jõevee ja Kajar Laus.

Lauamängud on meie vallas nõrk koht kuna noored neid ei mängi, vanad tegijad aga enam ei taha sellega tegeleda. Seetõttu jäimegi nii koroonas kui ka kabes viimaste hulka.

Juhtkondade vahelises jõukatsumises oli aga taas kord parim Kullamaa võistkond koosseisus Linda Pärnpuu ja Jüri Ott. Seekord oli mõõduvõtmiseks liupikkus lumerõngaga mäest alla laskmisel.

II koha saavutasid mälumängurite võistkond: Ervin Rannik, Endel Teppih, Virve Leht, Hegert Leidsalu ja Aksel Heidemann.

Teatevõistkond koosseisus: Kaija Ilau, Kadi Õunas, Anni Ratas, Sandra Pärnpuu, Tõnis Kirsipuu, Ando Ratas, Martin Klimenko ja Siim Silk said III koha.

Võistkondlikult jagati suusatamises III-IV kohta. Individuaalvõistlejate hulgas auhinnalist kohta ei saavutatud, kuid tublilt sõitsid Linda Pärnpuu, Tõnis Kirsipuu ja Aivar Loose. Autode vigursõidus said Tanel Valk ja Jakob Jõgisalu III koha. Individuaalarvestuses tuli kolmandaks Talis Gilden.

Üldkokkuvõttes sai Kullamaa vald suurte valdade nagu Taebla, Ridala, Haapsalu järel tubli IV koha. Üldse osales XIX Talimängudel 8 omavalitsust. Võisteldi 10. alal, millest 8 paremat läks punktitoomisel arvesse.