Koolimaja saalis alustasid jalgpalliturniiri Martin Karv, Steven Roosimaa, Sander Bergmann, Kristjan Kändla, Mick Paja ja Janno Lukas, kes tasavägistes mängudes saavutasid 6. koha.

Koolimajas võtsid mõõtu ka kabetajad Janne Jegorkina, Kevin Kerme, Jürgen Lukkanen, kes saavutasid 3. koha. Meie lauatennisepaar Anna Grete Arak ja Kert Jänes saavutasid 2. koha.

Kelgumäel olid meie võistkonna pesamunad Marta Poolakese, Kätriin Meerits, Lisell Valgre, Marten Karv, Christer Kukk ja Sander Bergmann kuuendad.

Paralleelselt kõigi aladega toimusid ka suusavõistlused. Nooremas vanuserühmas saavutas Triinu Kaup 10. koha ja Martin Karv 8. koha, vanemas vanuserühmas saavutas Erli Mat 5. koha, Karl-Erik Heinsoo 6. koha ja Karlis Jänes 8. koha. Päeva traditsioonilise lõpuala, mälumängu võitis meie võistkond koosseisus Meeri Tultsev, Johanna Uuemäe, Jan Põder, Kunnar Bergmann ja Evelin Jõemaa.

Päeva kokkuvõtteks võib öelda, et oli tore ja sportlik päev. Tagasiteel bussis olid lapsed kõik pisut väsinud ja õnnelikud. Kõlama jäi soov osaleda ka suvemängudel. Nüüd võib juba spordirahvale teatada, et suvemängud toimuvad 8. juunil Kolga–Jaanis. Tänan kõiki lapsi ja lapsevanemaid toreda koostöö eest!