Paarisvõrkpallis võitsid meestest esikoha Riho Sepp ja Steven Meilus Tabivere Aleviku võistkonnast ning naistest Juula Külaseltsi võistkonna liikmed Jaanika Unt ja Laura Gutmann. Võistkondlikult oli paarisvõrkpallis kahe parema paari kokkuvõttes parim Juula Külaseltsi võistkond.

Osalemas oli 7 mees- ja 4 naispaari. Laskmises olid parimad meestest Vahur Poolak Maarja-Magdaleena ja naistest Piret Siivelt Tabivere Gümnaasiumi võistkonnast.

Tulejoonel käis kokku 38 laskmishuvilist. Võistkondlik paremusjärjestus selgitati kolme parema laskja tulemuste põhjal. Võistkondliku esikoha saavutas Maarja- Magdaleena Küla võistkond Juula Külaseltsi ja Gümnaasiumi võistkonna ees.

Võistkondlikus arvestuses pärast teist etappi, so pärast kuut spordiala, säilitas esikoha Tabivere Gümnaasiumi võistkond 65 punktiga. Ainult ühe punktiga jäi maha Juula Külaseltsi ja kuue punktiga Äksi Puhkemaja võistkond. Kuuendalt kohalt tõusis neljandaks kodus edukalt võistelnud Maarja-Magdaleena võistkond.

Kaks nädalat hiljem peeti kolmanda etapi võistlused Tabiveres, kus suusatati Tabivere pargi suusaradadel ning Tabivere gümnaasiumi võimlas mängiti korvpalli ja sulgpalli. Ilus talveilm oli nüüd radadele meelitanud hulgaliselt suusahuvilisi.

Noortest olid parimad suusatajad Karmeli Kaasik ja Raido Raudsepp, naistest Ave Ansper, meestest Raino Poll ning veteranidest Marje Raudsepp ja Kalev Raudsepp. Kaheringilisel suusasõidul osales 28 suusatajat. Võistkondlikult olid suusatamises kolm parimat võistkonda Äksi Puhkemaja, Tabivere Gümnaasium ja Juula Külaselts.

Sulgpalli mängis kaheksa naist, kelle hulgast parimaks osutus Ivika Lainevee Jalgratturite võistkonnast ning meeste paariskorvpallis olid parimad Eero Jakobson ja Steven Saaristu.

Enne viimast, neljandat otsustavat etappi on võistkondlik paremusjärjestus kolme parema võistkonna osas endine. Juhtimas on Tabivere Gümnaasiumi võistkond 97 punktiga, teisel kohal asub Juula Külaseltsi võistkond 94 ja kolmandal kohal Äksi Puhkemaja võistkond 81 punktiga.

Neile järgnevad uuesti tõusu teinud Jalgratturite võistkond 63, Vallavalitsuse võistkond 56 ning jälle kuuendaks langenud Maarja-Magdaleena võistkond 49 punktiga. Juula Külaseltsi on kolme etapi jooksul esindanud 34, Maarja-Magdaleenat 17, Tabivere Gümnaasiumit 16, OÜ Äksi Puhkemaja 13, Vallavalitsust 10, Koogi Küla ja Tabivere Alevikku 8, Jalgrattureid 5 ja firmasid OÜ Baltic Connexions ja OÜ SAME 2 võistlejat.

Viimane neljas etapp viiakse läbi 23. veebruaril Tabivere vabaajakeskuses, kus on kavas tõukekelgutamine, bowling ning mälumäng.

Kelgutamisega alustame pärast registreerimist kell 10.00 ning mälumäng algab kell 12.00. Bowlingu mängud toimuvad talimängude kolmest etapist osavõtnud võistkondadele esindajatega eelnevalt kokkulepitud aegadel.