Talvekoolis oli võimalus osaleda individuaaltundides EMTA professori Olavi Kasemaa juures, ansamblitundides, mida juhendasid Edvin Lips ja Jüri Takjas Rakvere muusikakoolist ning lisaks toimusid veel orkestritunnid. Talvekool andis noortele saksofoniõppijatele juurde kogemusi ja julgust koosmusitseerimiseks ning esinemiseks. Kindlasti leidis nii mõnigi laps uue sõbra ja hea mõttekaaslase, sest kõiki ühendab ju ühine suur huvi saksofonimängu vastu.

Tihedale õppetööle lisaks toimus talvekoolis ka palju erinevaid vabaaja tegevusi: valmistasime piparkooke, mängisime erinevaid mänge, korraldasime sportlikke võistluseid, käisime nautimas Kunda ujula- ja saunamõnusid ning nautisime talverõõme värskes õhus.

Talvekoolis osalejad andsid neli kaunist kontserti, kus esitati kahe ja poole päeva jooksul õpitud repertuaar: 4. jaanuaril Kunda klubis ja Kunda külaseltsi majas ning 5. jaanuaril Haljala rahvamajas ja Sagadi mõisas. Südamesse jäi hea soe tunne vastuvõttudest kontsertpaikades ja hea meel rohkest publikust Sagadi mõisas.

Talvekooli korraldamist toetasid Kunda linn, Eesti Kultuurkapitali Lääne-Viru Ekspertgrupp ja Eesti Kultuurkapital. Täname!