9. veebruaril anti avalöök Kaius, kus peeti lume- ja jäärajasõidu võistlused. Võistkondlikult käis äge rebimine Kaiu ja Kehtna vahel. Seekord õnnestus kaiulastel esikoha karikas koju tuua. Medalisaak oli päris rikkalik:
Eva Nipernado - tagavedu 2. koht, esivedu 3. koht
Õie Kopli - esivedu 1. koht, nelivedu 2. koht
Eero Brecher - esivedu 1. koht
Asso Ojandu - nelivedu 1. koht
Kasper Kimberg - nelivedu 3. koht

Järgmine ala oli ujumine ja need võistlused peeti 13. veebruaril. Meeldiva üllatuse valmistas Heiti Arro, kes tuli meeste arvestuses 50 m ujumises 3. kohale. Võistkondlikult jäime üldarvestuses 4. kohale ning väikeste valdade osas tulime esimeseks.

16. veebruaril kogunesime Märjamaale, et osaleda veel seitsmel alal.

Suurepärase tulemuse said Kuimetsa noored rammumehed, kes sangpommi rebimises tulid 2. kohale. Võistkonda kuulusid Tõnno Sulu, Rain Neutal ja Tauno Neutal. Teine võistkond koosseisus Agur Asperk, Kailo Sinivee ja Mikk Mätas saavutasid 4. koha. Suusatamine tundub olevat meie vallas lemmikspordiala. Võistkondlikult tuli Kaiu vald 2. kohale. Individuaalselt saavutati järgmisi kohti:

Egle Rännel - 2. koht tüdrukute arvestus
Birgitte Panker - 3. koht
Britta Panker - 1. koht naiste arvestuses
Kenn Rull - 2. koht poiste arvestuses
Andrian Niinemets - 2. koht meeste arvestuses
Agur Asperk ja Hannes Vald - 3. koht juhtkonna arvestuses.

Kokku osales Kaiu vallast maakonna talimängudel veidi üle VIIEKÜMNE Kaiu valla elaniku.

Suur tänu kõigile, kes panustasid oma osalusega selleks, et Kaiu vald võitis järjekordselt Rapla maakonna talimängudel väikeste valdade osas ja saavutas üldkokkuvõttes suurepärase 3. koha.

Kohtumiseni juba vallasisestel võistlustel.