Eesti meistrivõistlustelt sisekergejõustikus tõid koju pronksmedalid Ranon Kriisa kõrgushüppes tulemusega 1.86 ja Patrik Kummer kuulitõukes.

TV 10 Olümpiastardi Harjumaa I-II etapil tuli Saue Gümnaasium esimeseks. Noorematest poistest noppis kolm alavõitu Silver Milpak. Hinnatava teise koha sai Stehvan Grahv kuulitõukes. Frank Kuresaar oli kolmas 60 meetri tõkkejooksus ja kuues 60 meetri jooksus, Rasmus Kuningas neljas teivashüppes ja kuues kuulitõukes. Teivashüppes ületasid 1.80 ka Jan-Erik Vaiksalu ja Kaspar Reiman, kohad katsete arvu järgi siis kuues ja seitsmes.

Vanematest poistest võttis Emil Ojaperv samuti kolm alavõitu - teivas- ja kaugushüppes ning 60 meetri tõkkejooksus. Kuna finaaljookse ei toimunud, siis nõrgas jooksus lõdvalt joostud aeg 8,28 andis 60 meetri jooksus teise koha. Nooremate tüdrukute seas võitis raskes võitluses kõrgushüppe, 60 meetri ja 60 meetri tõkkejooksu Laura Häling. Anett Nuudi 1.30 kõrgushüppes kindlustas kaksikvõidu Sauele. Kaksikvõidu tagas 60 meetri jooksus Aleksandra Ojapõllu särtsakas jooks. Gertrud Soone oli neljas nii 60 meetri kui 60 meetri tõkkejooksus ja viies kõrgushüppes. Vanemate tüdrukute seas 60 meetri tõkkejooksus Katre Sofia Palm teine ja Liss Viilmaa neljas. Liss oli teine kaugushüppes ja suurepärase tulemusega 10.58 kuulitõukes. Kuulis oli kolmas Annabel Olgo tulemusega 9.24.

Ranon Kriisa

Vabariiklikul TV 10 Olümpiastardi II etapil oli Saue Gümnaasiumi võistkond esimene - punkte 9990, järgnesid Valga Põhikool 9618 ja Rakvere Reaalgünmaasium 9532 punktiga. Sauekate parimate tulemuste eest hoolitsesid Emil Ojaperv ja Silver Milpak. Vanemate poiste tõkkejooksus läbis Emil 60 meetri distantsi 9,22 sekundiga, mis tagas tihedas konkurentsis viienda koha. Teivashüppes oli Emil uue isikliku rekordiga 2.61 kümnes. Haigusega kimpus olnud Silver Milpak ületas kõrgusi kindlalt ja uue isikliku rekordiga 1.37 saavutas ta 6. koha. Tõkkejooksus oli Silver seitsmes. Nooremate tüdrukute kõrgushüppes ületas Laura Häling 1.34, mis andis 9. koha. Esimese kahekümne sekka mahtusid ka teised võistkonda kuulunud võistlejad Frank Kuresaar tõkkejooksus, Anett Nuudi kõrgushüppes, Liss Viilmaa ja Katre Sofia Palm 60 meetri tõkkejooksus.

Harjumaa 2013. aasta koolidevahelisel teatesuusatamisvõistluselt tõid Saue Gümnaasiumi õpilased koju suusatamise alavõidu 339 punktiga. Fotod: Rein Suppi ja Lemmo Jaanus

Harjumaa 2013. aasta koolidevahelisel teatesuusatamisvõistluselt tõid Saue Gümnaasiumi õpilased koju suusatamise alavõidu 339 punktiga, teine oli Kiili Kool 334 ja kolmas Kuusalu Keskkool 327 punktiga. Kokku saadi üks kuld-, kolm hõbe- ja kaks pronksmedalit.

Võidukad olid 6.-7. klasside poisid Argo Aasjõe, Jaan Vanaaseme, Kert Lehe ja Kaur Kiisler. Hõbemedalid võitsid gümnaasiumi neiud Liisbeth Salutee, Helina Ruud, Iris Tohvrel ja Krista-Hanna Pratka. Teine komplekt hõbemedaleid läks 8.-9. klassi tüdrukutele Grete Saarele, Kersti Liis Vimmile, Liis-Marleen Verilaskjale ja Anett Kadastule. Kolmanda komplekti hõbedaid sõitsid välja 5. klassi poisid Rasmus Kuningas, Tanel Neemre, Kevin Poom ja Rasmus Kiik. 5. klassi tüdrukud Gethe Maria Eljas, Anett Nuudi, Kätlin Rajamäe ja Gertrud Soone ning gümnaasiumi poisid Kert Paidre, Tanel Kasenurm, Kristian Pints ja Madis Pihotalo võitsid pronksmedalid.

Harjumaa 2012. aasta koolidevahelise kompleksvõistluse võit kuulus Saue Gümnaasiumile ja seda juba kolmandat aastat järjest! Teine koht läks Kuusalu Keskkoolile ja kolmas Jüri Gümnaasiumile. Spordialadest saavutasime esimese koha teatesuusatamises ja kergejõustikus. Teised kohad olid rahvastepallis, ujumises ja jalgpallis ning kolmandad võrkpallis, murdmaajooksus ja korvpallis. Protokollidega võite tutvuda harjusport.ee ja ekjl.ee lehekülgedel.