Linna lehe toimetus ja lugejad ühinevad kõikide õnnesoovidega, mis jõudsid Teieni väärika juubeli tähistamise päevadel. Täname, et leidsite aega ja nõustusite vastata Meie Reede küsimustele! Milline oli Teie tee Kiviõli kultuuri juurde?

Ülo Kangur:

Tänud ka lehele ja lugejatele, püüame ikka koostööd teha! Ma lõpetasin kaugõppe teel Tallinna Pedagoogilise instituudi, kultuur-hariduseteaduskonnas omandasin orkestrijuhi eriala. Töötasin Kohtla-Järve linna kultuuriosakonnas. Ise olen pärit Jõhvist, kogu oma elu olen sidunud Virumaaga. Kiviõlis olen 1999. aastast, seega juba 15. aastat.

MR:

Mis Kiviõli oludes aitab Teil teha kultuuritööd?

Ü.K.

Mind ümbritsevad head inimesed, töökad kollektiivid, mõnusad kolleegid - ringijuhid. Tänu nende abile ja koostööle saame korraldada huvitavaid üritusi või kontserte. Suur abi on ka kolleegideelt ja kollektiividelt Püssist, Mäetaguselt ja Narvast. Ilma selleta oleks raske midagi korda saata! Kultuuritöös on tunnetatav keemiatehase ja linnavalitsuse abistav käsi! Tänan kõiki abilisi!

M.R.

Nüüd sama küsimus, kuid miinusmärgiga: mis Kiviõli oludes segab Teil teha kultuuritööd?

Ü.K

. Sellele küsimusele vastaksid kõik kultuurijuhid sarnaselt - raha napib! Alati tahaks teha midagi uut ja eelnevast paremini, kuid oleme oma reaalsete võimaluste piirides. Olen rahul Rahvamaja välisilmega, kuid on vaja leida võimalused ringiruumide remondiks. Tegelikult pole minu reegliks otsida vigu või halba. Parem on see halb ruttu unustada ja minna tegemistega edasi.

M.R.

Tänud selle intervjuu eest! Linna leht ja lugejad ootavad ikka Teie kultuuriteateid. Head juubeliaastat Teile ja Eesti Vabariigile!