Oli rohkem- ja vähemekst­reemseid olukordi. Renoveeri­mine tõi välja nii mõnegi vea, mis juba kortermaja ehitamise käigus oli tehtud. Kõige roh­kem tekitas probleeme hoone küttesse panekul süsteemis olev õhk. Kuna küttesüstee­mid tuli renoveerimise ajaks tühjaks lasta ning hilisem pesu toimus n.ö. õhu ja vee seguga, jäi peale süsteemi täitmist sin­na ringlema õhumulle, mille kättesaamine tekitas muret nii elanikele kui ehitajale.

Läbiti tõeline koordinee­rimiskoolitus ning seda suu­rem on nüüd rõõm, et saadi hakkama.

Küttesüsteemi tuleb vaa­data kogu maja ulatuses - ühe tervikuna! Kõige oluli­sem ühe terve küttesüsteemi juures on see, et ta oleks väga täpselt reguleeritud ning kõik tema osad peavad olema ba­lansseeritud ja kooskõlas töötama.

Küttesüsteemi tõrgeteta töö peamiseks eelduseks on soojatootja poolt nõueteko­hase veetemperatuuri ja rõh­kude vahe tagamine trassis.

Tulemus - investeering on olnud ootuspärane. Ra­diaatorid on kogu maja ula­tuses ühtlaselt soojad ning soojatarbimine sõltub nüüd elanikest endist. Majades, kus radiaatoritel on termo­ventiilid ja -pead, saab tem­peratuuri reguleerida kor­terist, ühetorusüsteemsetes majades käib reguleerimine soojasõlmest.

Renoveerimistöid kõigis majades teostas AS Esro.